Oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren sanatçı Harun Kolçak'ın ardından yazı yazan Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na tepki gösterdi. Sosyal medya Twitter hesabından paylaştığı videoda konuşan Bulut, Semercioğluna seslenerek "Benimle ilgili düşündüğünüz gerçekleri yazar mısınız? Öldükten sonra gözüm arkada kalmasın" dedi.

Bulut, Semercioğlu'nun "Hayattayken yazılanlar ölünce karartılıyor..." başlıklı yazısını hatırlatarak "Benimle ilgili sizin gözünüzdeki gerçekleri okumak istiyorum. Lütfen yazar mısınız? En azından öldükten sonra 'Cengiz Semercioğlu benimle ilgili ne yazı yazdı' diye gözüm ardımda kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Talat Bulut'un konuştuğu videodaki konuşmasının tamamı şöyle: 

"Cengiz Semercioğlu, batıda gazetecilerin ölen kişin ardından gerçekleri yazdığı örneklerinden yola çıkarak 'ben niye yazmıyorum' deyip Harun Kolçak ile bir yazı yazdınız ve okudum herkes gibi. Daha önce ölen kişinin ardından gerçekleri yazdığınız bir örnek var mı ben hatırlamıyorum? varsa hatırlatırsanız cok sevinecegim. Benim ricam şu; benim ile ilgili sizin gözünüzdeki gerçekleri okumak istiyorum. Lütfen yazar mısınız? En azından öldükten sonra Cengiz Semerciğlu benimle ilgili ne yazı yazdı diye gözüm arkada kalmayacak, Teşekkür ederim."