NTV Yaşam'ın Twitter hesabından atılan "Berrak Tüzünataç'ın davetkar stili (GQ Türkiye Men of the Year 2017)" tweet'ine Berrak Tüzünataç, tepki gösterdi.

Tepkilerin ardından NTV Yaşam tweet'i silerken Tüzünataç da sosyal medya hesabından, "Basınımızda böyle bir üslup oldukça, başka bir tacizciye ihtiyacımız yok. Üslupla ilgili uyaran her cevap için teşekkürler, iyi ki varsınız" sözleriyle eleştirdi.

NTV haberi değiştirdi ve özür diledi.

NTV'den haberin düzenlenmiş hâli de paylaşılarak, "Bugün Vogue Türkiye ve NTV Yaşam sosyal medya hesaplarından yayınlanan Berrak Tüzünataç’ın stili ile ilgili moda amaçlı haberimizin başlığında ifade yanlışlığı olmuştur. Bu yanlış anlaşılmadan ötürü kendisinden özür dileriz" ifadeleri paylaşıldı.

Tüzünataç özür metnine, "Bu özrün benim şahsım için önemi dışında, bu tür durumların tamamı için 1 örnek olmasını diliyorum. Basının kelimelerini seçerken, toplum üzerindeki etkisinin sorumluluğunu unutmamasına vesile olmasını umuyorum. Özrün ayıp değil bir erdem olduğunu hatırlatması dileğiyle, size teşekkürler" sözleriyle cevap verdi.