Ereğli Orman Bölge Müdürlüğü'nde memur olarak çalışırken emekliye ayrılan Tacettin Şengül, 2 yıl önce içtiği bira kutuları ve şişeleri ile diğer içkilerin şişelerini atmayarak biriktirmeye başladı.

 

İlk iki eşinin ölmesinin ardından geçen yıl 44 yaşındaki Kibriye Şengül ile 3'üncü evliliğini yapan 7 çocuk babası Tacettin Şengül, içki şişeleri ve kutularını evinin bahçesinde değerlendirdi.

 

Şengül, evinin arkasında yamaçta olan bahçesinin etrafını, yüzlerce bira kutusunu üst üste koyup toprakla sağlamlaştırarak yaptığı duvarla çevirdi.

 

Ahırın çatı arasındaki duvarlarını yine bira şişelerinden yapan Şengül, bahçeye şişelerden mini bir süs havuzu da inşa etti.

 

Şengül'ün içki şişelerinden yaptığı duvarlar, görenlerini ilgisini çekiyor.

 

Tacettin Şengül, çocukluğundan itibaren alkol aldığını ancak kimseye bir zararının bulunmadığını söyledi.

 

Ramazan ayı dışında yılın her günü içki içtiğini anlatan Tacettin Şengül, şöyle dedi:

 

"İçerken kimseye bir zararım olmuyor. Evimde içiyorum. Daha önceleri içtiğim içkilerin şişelerini çöpe atıyordum. Bu da çevre kirliliğine yol açıyordu. Bazen de satıyordum. Ama 2 yıldır evimde biriktirip bu şekilde duvar olarak değerlendirmeye başladım. Görenlerin de ilgisini çekiyor. Güzel oluyor. Böylece çevreyi de kirletmemiş oluyorum." (Cnn türk)