İki gün önce aynı mahalledeki 6 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan ve itfaiye eri tarafından ikna edilen Mahmut S., dün de elinde bıçak ile bir anda sokak ortasında gömleğini çıkarıp kendisine zarar vermeye başladı.

Engel olmak isteyenleri bıçakla korkutarak uzaklaştıran Mahmut S., işsiz olduğunu ve sevdiği kızla evlenemediğini bu nedenle intihar etmek istediğini söyledi. Sokakta vatandaşları tedirgin eden olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polisleri de yanına yaklaştırmayan Mahmut S., elindeki bıçağı karın ve göğüs bölgesine vurarak kendisine zarar vermeyi de sürdürdü. ’Kendimi burada öldüreceğim’ diye bağıran ve elindeki bıçakla yanına polisleri de yaklaştırmayan Mahmut S., 1 saat sonra yanına gelen bir arkadaşı tarafından ikna edildi. Elindeki bıçağı bırakan Mahmut S., hazır bekletilen ambulansla tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Yaklaşık 1 saat boyunca trafiğin kapanmasına neden olan bıçaklı intihar girişimi, yüzlerce vatandaş tarafından da film gibi izlendi. Bıçakla intihar girişiminde bulunan genci cep telefonlarıyla da görüntülemeye çalışan vatandaşlara zaman zaman ev ve iş yerlerinden tepsilerle çay servisi yapılması da dikkat çekti. Bazı vatandaşlar ise oturdukları binanın balkon ve teras katında kuruyemiş yiyerek yaşananları meraklı gözlerle izledi.