Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kalp krizi geçirdiği iddiası sosyal medyayı ve sarı lacivertli camiayı salladı.Fenerbahçe Spor Kulübü Ersun Yanal'ın durumu hakkında açıklama yaptı.

Milliyet'in haberine göre; yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal’a, Memorial Hastanesi’nde kontrol amaçlı anjiyo yapılmıştır. Anjiyo işlemi sırasında doktorların tavsiyesiyle kendisine stent takılmıştır. Sağlık durumu iyi olan Teknik Direktörümüz, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde takımımızın başında olacaktır. Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." denildi.

YANAL'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Memorial Hastanesi'den Prof. Dr. Servet Öztürk de, anjiyo yapılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın durumuyla ilgili yaptığı açıklamada yaptı, "İki damarında ciddi darlık gördük ve stent koyduk" dedi.

Okmeydanı'ndaki hastane önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Öztürk, "Ersun Bey'in iki damarında ciddi darlık gördük. Yüzde 70 darlık gördük. İki damarına stent koyduk. Bu gece takip edeceğiz. Yarın evine gitmesine müsaade edeceğiz. Pazar günü de muhtemelen 'maça gidebilirsin' diyeceğiz. Sağlık durumu gayet iyi çünkü" diye konuştu.

Yanal'ın kalp krizi geçirip geçirmediği sorusu üzerine Öztürk, "Kalp krizi olsaydı yarından sonra maça gidebilirsin diyemezdik. Bir ay gidemezdi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün hastaneye yürüyerek geldiğini, yapılan testler sonucunda bu durumun ortaya çıktığını aktaran Öztürk, "Herhangi bir şikayeti yoktu. Damarlarda darlık olduğunu anjiyo yapınca gördük. Hakikaten erken müdahale yapılmış oldu. Hiçbir zarar görmeden iki damarına stenti koyduk. Bundan sonra da istediği gibi hayatına ve çalışma hayatına aynen devam edebilir. Hiçbir yasağımız engelimiz yok" şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine de zaman zaman kendisine kontrol yapabileceklerini ifade eden Öztürk, "Ama yarın taburcu edeceğiz. Pazar günü de maça gitmesine izin verebiliriz. Ben rahat gördüm kendisini" dedi.