Ankara'nın Batıkent semtinde bugün sağanak yağışın ardından altyapı sorunları nedeniyle Hindistan'daki Muson yağmurları sonrası manzaralarını çağrıştıran görüntüler oluştu. Batıkent metrosu ile Rajiv Gandi Caddesi'ni yağmur suları bastı.

Türkiye'nin bir çok bölgesindeki sağanak yağışlar bugün Ankara'da da hayatı etkiledi. Bugün saat 15.30 sıralarında gök gürültüsünün ardından Ankara'nın bazı bölgelerinde sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle bazı yollar ile kavşak ve alt geçitler su altında kaldı. En zor anların yaşandığı yerlerden biri Batıkent metrosu oldu. Milliyet'ten Şenay Güner'in haberine göre; metro istasyonunu su basarken, bazı vatandaşlar şemsiyelerini açtı. Metronun giderlerinin yetersiz kaldığı için suların metro istasyonunun zeminine taştığı belirtildi. İnşaat halindeki engelli asansörü nedeniyle de metronun bir bölümüne yağmur suları düştü.

Batıkent'teki Rajiv Gandi Caddesi de, yağmurun ardından bir dere görünümü kazandı. Cadde üzerinden diz boyu sular aktı. Cadde üzerinde köprü inşaatı ve altyapı çalışmalarının bitmemiş olması nedeniyle caddeyi su bastığı ifade edildi.