Teknoloji deyince aklımıza ilk gelen olgu tamamıyla devrim niteliğinde ki uygulamalardır. Mesela televizyonda maç izlemek tamamen olağan bir şey olmuştur ancak hologram ile maç izlemek tamamıyla sıra dışı ve devrim niteliğinde ki bir buluştur. Teknoloji böyle bir şeydir işte. Bugün yeni yeni hayatımıza giren bir şeyin bir ay belki de daha kısa bir sürede hayatımızda çok normal ve olağan bir şey olmasıdır. Bu fark edilmez ve bir o kadar da güzel olan süreçte biz insanlar son teknolojinin evlerimize girmesinden büyük mutluluk duyar ve sanki günlük ihtiyaçlarımız gibi ihtiyaç olmasa bile yeni teknoloji olduğu için onları temin etmenin gayreti içindeyiz.



Webtekno.com olarak donanım, yazılım, mobil, oyun, internet vb bir çok kategoride sizlere paylaşımlar yapmaya çalışıyoruz. Bizler sürekli yeni teknolojilerin peşinde koşan insanlar olarak bilgiyi en güvenilir ve en güncel verilerle analiz eder ve ona göre hem bilinçlenir hem de neye yönelmemiz gerektiğini kavramaya çalışırız. Bu konuda bize en çok yararı dokunan tabi ki teknoloji haberleri olmalıdır. Ancak teknolojiyi geriden takip eden bir teknoloji haberleri sitesi veya bilgi paylaşım platformları gayet tabi ihtiyacımızı karşılamaz ve gereksizlikten öteye gidemez. Bu nedenledir ki en doğru ve en güvenilir bilgiyi doğru adreslerden doğru sitelerden takip etmemizde fayda vardır.

Teknoloji tamamı ile insanoğlunu her alanda etkileyen bir faaliyet alanıdır. O derece önemli bir pozisyondadır ki şu an neredeyse her evde bir internet ve her evde o internete bağlı 2 den fazla alet bulunmaktadır. Artık öyle bir noktaya geldik ki mutfak robotumuzdan buzdolabına çamaşır makinamızdan bulaşık makinamıza kadar hemen hemen her yere internet ve son model teknoloji gelecektir. Bu teknolojiyi çevreden sağdan soldan duyacağımıza en güvenilir ve en güncel sitelerden takip etmemizde fayda olacaktır. Teknoloji sitelerinin çoğunda gereksiz ve abartılı fiyatlarla süslenmiş gerekli olmadığı halde sanki gereklilikmiş gibi bizlere gösterilen envai çeşit eşyalar bulunmaktadır. Mesela kullanma süresi çoktan geçmiş olan telefonların ilk sürümleri bile hala güncelmiş gibi yansıtılmakta olan bu sitelerden bir hayli teknoloji pazarı etkilenmektedir. Bizlerin yapması gereken en önemli ve en etkili şey oturduğumuz yerde internetimizi açarak en doğru teknoloji sayfasını açmaktır.






Teknoloji sitelerinin tanıtımı yapılırken genellikle abartılı ve süslü laflarla genellikle de diğer teknoloji sitelerine laflar atılarak kendilerini iyi gösterip bu şekilde bir pazar bulmayı hedefleyen siteler mevcuttur. Yapılması en makul davranış kendimiz düşünüp ne istediğimizi bilerek ona göre teknoloji sitelerine girip çıkmaktır. Kullanımı kolay insancıl çevre bilincine sahip siteler özellikle seçilmeli ve sürekli oralardan gündemi takip etmeliyiz. Biz insanlar genellikle ucuz teknoloji meraklıyızdır. Bu konu çok can sıkıcı bir konu olmaya başladı son zamanlarda. Alım gücü azaldıkça üretilen malzemelerinde işçilik ve kullanılan maddeler bakımından kalitesinin düşmesiyle ayrıca çok fazla sayıda çakma malın bizim piyasamıza girdiği şu sıralarda teknoloji merakımızı gidermek için bu mallara fazla itibar etmememiz gerekmektedir. Çünkü bir ürün fiyat olarak yüz veya iki yüz lira az parayla geliyorsa onu alırken üzerinde çok düşünmemiz gerekmektedir.

Teknolojiyi kendi ülkemizden takip ederek de güncel bilgi akışı alıyoruz denilememektedir. Çünkü dış piyasada oldukça fazla gelişen ve gelişmekte olan firmalar birbiri ardı sıra sürekli ama sürekli bir yeni teknoloji piyasaya sürmektedir. Bunların hepsini araştıran ve sizlere sunan teknoloji sitelerinin sayısı tabi ki bir elinizin parmak sayısından az sayılabilir. Bizler en güncel ve en doğru teknolojiyi siz değerli kullanıcılarımız için derleyip toplayarak rutin kontrollerimiz ile sunmaktayız. Teknolojiye dair her türlü bilgiye ulaşmak için tıklayınız.