Yeni yıla yeni tasarımı ile başlayan barbioyunu.com kullanıcılarından gelen tavsiyeler üzerine siteyi yeniledi ve çok daha iyi bir tasarıma geçerek kullanıcı memnuniyetini en üst seviyeye çekmeyi hedefledi. Genellikle kız oyuncuların severek oynadıkları oyunlar arasında yer alan barbie oyunlarında rakipsiz en iyi site olan barbi oyunu her gün en yeni ve en güzel özenle seçilmiş oyunları oyun severleri ile paylaşmaya devam ediyor.

Sitede genel olarak en çok oynanan oyunlar arasında barbie giydirme oyunları yer alıyor sonrasında sırası ile yemek oyunları, bebek oyunları, makyaj oyunları ve temizlik oyunları olarak devam ediyor. Kullanıcı memnuniyetlerini sürekli takip eden site yönetimi en çok talep edilen ve oynanan kategorilerde yeni oyunlar paylaşmaya dikkat ediyor.

Barbie oyunları aslında genel olarak barbie bebeklerinden sonra piyasa çıkmış olan oyunlardır. Barbie karakteri ve bebeği ise 1950’li yıllarda Amerika’da üretilmiştir. Barbi Oyunu oynamak isteyen oyuncuların siteye girdikten sonra oynamak istediği kategorilerde listelenen oyunlardan beğendiğini seçerek tıklaması yeterlidir. Daha sonra oyunun nasıl oynandığı ve hangi tuşlar ile oynandığı sitede belirtilmektedir. Yönlendirmeleri takip ederek son derece eğlenceli vakit geçirip oyun oynarken hemde kendilerini geliştirebilirler ve yeni birşeyler öğrenmeye çalışabilirler.

Kız çocuklarının en önemli kategori tercihleri hiç kuşkusuz barbie oyunları yanında hazel bebek ve bebek bakma oyunları oluyor. Siz de sürekli yenilenen ve seçilmiş en güzel oyunların yer verildiği oyunları oynamak isterseniz http://www.barbioyunu.com adresine girerek takip edebilir ve oyun oynamanın keyfini çıkartabilirsiniz.