Son yıllarda oyun sektörü giderek gelişme göstermeye başladı. Özellikle teknolojinin gelişmesinden sonra oyun grafiklerinde yaşanan geliştirmeler sayesinde birbirinden kaliteli oyunlar piyasaya çıkmaya başladı. Bunlardan bir tanesi olan friv oyun ve kafa golü oyunu da geçtiğimiz günlerde oyun severlerin beğenisine sunuldu. Friv ve kafa golü oyunlarının piyasaya sürülmesiyle beraber artık oyun severlerde farklı türlerdeki oyunları oynayabilecekler gibi gözüküyor.

Friv oyunları son yıllara damgasını vuran oyunların başında geliyor. Özellikle canları sıkılan ve boş vakitlerini değerlendirmek isteyen birçok kişinin imdadına yetişen bu oyunlar gerek oynanış kolaylıkları gerekse de eğlenceleri ile kısa zamanda birçok kişinin favorisi haline gelmeyi başardı. Bilgisayarın başına geçerek sadece tek tuşa basarak oynayabileceğiniz küçük hafızaya sahip ama etkili olan bu oyunlar tüm oyun severlere eğlenceli bir zaman geçirmeyi vaat ediyor. Eğlenmek ve farklı oyunlar denemek isteyen herkes bu oyunları kesinlikle denemeli.

Friv oyunları kadar ilgi gören bir başka oyun ise kava golü oyunları. Friv oyun ve kafa golü olarak piyasaya sürülen bu oyun aslında bir nevi friv oyunu niteliğinde. Bu sayede oyunda oldukça eğlenceli gözüküyor.

Ülkemizdeki futbola olan tutku biliniyor. Futbola olan tutku sadece ülkemizde değil aynı zamanda da dünyanın dört bir yanında çok yaygın. Bu nedenle oyun yapımcıları her geçen gün piyasaya yeni bir futbol oyunu çıkartıyor. Piyasaya çıkartılan futbol oyunları sayesinde birçok futbol tutkunu gün içerisinde sıkıldıkları bir anda bu futbol oyunlarını oynayarak can sıkıntılarını giderebiliyorlar. Futbol oyunlarının özellikle eğlenceli olan yanı ve sürekli olarak oynanabilmesi oyun severlerin dikkatini çeken en önemli unsur olarak gösteriliyor. Bu nedenle de oyun yapımcıları her zaman daha eğlenceli olan ve birçok kişi tarafından oynanabilen Friv oyun ve kafa golü oyununu sürekli olarak yenileyerek piyasaya sürüyorlar. Geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha piyasaya sürülen kafa golü oyunun bu versiyonu da yine oyun severleri heyecanlandıracak gibi duruyor.

Kafa golü oyunun en güzel yanı sadece belirli bir kısma hitap etmemesi. Yani bu oyunu yediden yetmişe kız ya da erkek herkes çok kolay bir şekilde oynayabiliyor. Bu da oyunun asıl eğlenceli olan kısmı gibi duruyor.

Friv oyun ve kafa golü oyunu önceki versiyonlarında olduğu gibi bu versiyonunda da oyun severlere birçok seçenek sunuyor. Oyunun önceki sürümlerinde oyuncular eleme usulü maçlar yapabiliyorlardı. Yeni versiyonlarda ise artık lig maçları da yapabiliyorsunuz. İstediğiniz bir takımı seçerek lige başlıyor ve birbirinden zorlu mücadelelere çıkıyorsunuz.

Kafa golü oyununda oyun içerisinde oyuncuların daha güçlü olabilmeleri ve aynı zamanda da rakiplerinin daha güçsüz olabilmeleri için birçok farklı seçenekler bulunuyor. Mesela oyuna başladığınızda oyun ekranında belli aralıklarla bazı simgeler gözüküyor. Bu simgelere kim top ile vurursa güç onun oluyor. Bu güç kimi zaman size güç verirken kimi zamanda rakibinizin daha güçsüz olmasını sağlıyor. Bu sayede yenilemeyecek kadar güçlü olan rakipleri bile kolay bir şekilde yenebiliyorsunuz.

Friv oyun ve kafa golü oyunu piyasaya çıktığı ilk günden bu yana hayran kitlesini giderek daha da artırmış gibi görünüyor. Özellikle son yıllarda oyun severlerin oyunlara olan ilgisinin artmasından sonra birçok firma farklı oyun çıkartmıştı. Ancak görünen o ki hiçbir küçük çaplı hafızaya sahip oyun friv oyun ve kafa golü oyunlarını yakalayamayacak. Bu da kafa golü oyunun ne kadar başaralı bir oyun olduğunu tüm dünyaya gösteriyor. Siz de bu oyunu muhakkak denemelisiniz.

(Tanıtım Yazısı)