Uzun yıllardır Van'da basın deneyimi olan muhabirlerin kurdukları yeni Van Haber sitesi olan Van haberlerisadece özel haberleriyle Vanlılara hizmet verecektir.

Klasik Vanhaberleri sitelerinin bir adım önüne geçen, gerek farklı teması ve gerekse de kullanıcı kullanım kolaylığı ile kısa sürede Van'da fark yaratmayı başaran Van haberleri sitemiz her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmayı da başarmıştır.

Sitemizde sadece Van ile ilgili olan biten değil aynı zamanda ilçelerimize ait haberleri de, bizzat ilçelerimizde yaşayan muhabirlerimiz aracılığı ile anında ve son dakika olarak görebileceksiniz. Hemen her ilçede bulunan muhabirlerimiz ile sizlere asayiş haberlerinden tutunda siyaset haberlerine kadar her gelişmeyi hemen aktarıyoruz.

Vanhaberleri sitemizde ayrıca Van'ın hemen her köşesinden çekilmiş binlerce resme ulaşabilirsiniz. Gönüllü Van fotoğrafçılarının sitemize yükledikleri Van Fotoğrafları sayesinde özellikle gurbetteki Vanlıların sürekli bakacakları foto galerimiz mevcuttur. Ayrıca Van videoları ile şehrimizdeki tüm olayları hemen videodan izleyebileceksiniz.

(Tanıtım Yazısı)