Telefon dinleme hemen hemen herkes için en büyük tabulardan biridir. Bunun tabu olmasında en büyük neden ise yakalanma riskinin elbette ki çok yüksek olması. Telefonların içine ya da ortamlara yerleştirilecek cihazlar için aynı zamanda teknik bilgi de gerekmektedir. Dinleme konusunda yeni olan bireylerin bu konuda acemi olması dolayısıyla cihazları yakalatmaları kuvvetli bir ihtimaldir. Ancak gelişen teknoloji ile artık tabularınızı yıkabilir ve dinleme işlemlerini sizler de rahatlıkla yerine getirebilirsiniz.

Artık cihazlarla değil, programlarla dinleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hem daha makul fiyatlarda olan programlar ile tasarruf yapmış olursunuz, hem de yakalanma ihtimalinizi neredeyse tamamen ortadan kaldırırsınız. Peki, nasıl mı? Programlar tamamen gizli çalıştıklarından dolayı telefon içerisinde de tamamen gizliliklerini koruyorlar. Kullanıcı programın asla farkına varamıyor. Program telefonda herhangi bir performans düşmesine neden olmuyor ve program siz hedefteki kişiyi dinlerken asla ses çıkarmıyor.

Klasörleme sistemi ise o0ldukça gizli olduğu için kullanıcı programın da farkına asla varamıyor. Telefon kapanana kadar bütün gelen ve giden aramaları dinleyebilir ve bu konuşmaları kayıt edebilirsiniz. Bu programların tek özellikleri telefon dinleme ile de sınırlı değil! Ortam dinleme özelliği de telefonlarda mevcut, yani telefon sizler için tam bir casus görevi görüyor. Sorun olmadan cızırtısız ve net bir ses kalitesiyle ortam konuşmalarının da tümünü dinleyebiliyorsunuz! Hem de hiçbir ek ücret ödemeden!

Telefonun bir diğer özelliği ise telefonuna programı yüklediğiniz kişinin an an nereye gittiğini görebilmeniz. Bu özellik ile hedefteki kişinin hangi semtte, hangi mahallede, hangi sokakta ve hatta o sokakta bulunan hangi evde olduğunu bile görebileceksiniz. Bunu sizlere sağlayan ise GPRS özelliği! Bu özellik de tamamen ek ücret ödemeden sizlere sunuluyor. Üç özelliği bir arada bulunduran bu telefon sizlere hiç kimsenin sunamayacağı bir dedektiflik deneyimi yaşatacak…