Futbol oyunları özellikle erkek çocukları tarafından sevilen ve oynanan oyunlardır. Futbolun en zevkli hamlelerinden birisi de şut çekmedir. Gol olma olasılığı daha yüksek olduğu için, şut çekme oyunları daha çok seviliyor. Şut Çekme oyununda, kalenin önünde baraj kurmuş olan oyuncuların üzerinden aşırtarak veya yanından falso ile topu geçirerek, kalecinin uzanamayacağı noktaya topu göndererek gol atmaya çalışacaksınız.

Oldukça eğlenceli olan şut çekme oyunuyla, hem dikkatinizi toplayacak, hem de isabet yeteneğinizi daha da genişleteceksiniz. Jetoyun.com ailesi olarak sizlere daha fazla futbol oyunu ilave ederek, maç zevkinizi daha eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz. Sitemizde, futbol oyunlarının yanı sıra, savaş oyunları, hafıza ve mantık oyunları, 3D oyunlar, araba yarışı oyunları, kızlar için binlerce oyun ve daha fazlasını jetoyun.com’da bulabilirsiniz. Sitemizin favori oyunları arasında olan Şut Çekme oyunlarını da mutlaka denemelisiniz. Hemen sitemize girerek şut çekme oynamaya başlayabilirsiniz.

Her gün güncellenen sitemize yeni oyunlar sürekli ilave edilmektedir. Siz de kaliteli oyunları tek bir adreste görmek istiyorsanız jetoyun.com’u ziyaret edebilir, ailemize katılabilirsiniz. Sitemizde görmek istediğiniz oyunları ise bize bildirirseniz, zaman kaybetmeden eklenecektir.

Hemen Tıkla ve Şut Çekme Oyunu Oyna Ayrıca sizler için JetOyun.com ekibinin hazırlamış olduğu videoyu da buradan izleyebilirsiniz.