Tüm dünyanın merakla beklediği seri oyunlarına geçmeye hazır mısınız? Kalitenin ön planda tutulduğu bu alanlarda sizi bekleyen bir birinden farklı oyuncu seçimleri ile karşılaşmak adına 6 bölüm seçiminden birini yapıp yarışlara zaman kaybetmeden geçeceksiniz. Sünger Bob Oyunu sitesi farklı donanımlar ile süslenmiştir. Aksiyon içerikli olan etaplarımızda yerinizi sağlamlaştırmak için ekranda bir birinden farklı araç seçimlerinden birini yapıp yarışlara adapte olmaya çalışacaksınız. Yarışlardaki arabayı kontrol etmek için klavyenin (FONKSİYON) tuşlarını kullanmanız yeterli olacaktır. Tüm zamanların en gözde oyunları arasına adını yazan bu etaplarımızda birçok araçlar ile karşılaşabileceksiniz. Zamanlama açısından çok büyük yerlere sahip olan ve yepyeni alanlar ile sürekli karşılaşan bu yeni maceralar ile kalitenizi ön planda tutup yeni bir arayış içerisinde kendinizi bulacaksınız.

 Haber ve oyun alanında zirveyi hedefleyen sitemizde bulunmak adına kendi oyuncunuzu MOUSE ile belirleyip yarışa zaman kaybetmeden konsantre olmaya çalışacaksınız. Yarışçıları ilk sırada bitirmek için klavyenin (FONKSİYON) tuşlarını çok verimli bir şekilde kullanıp size savaş açan bütün düşmanlardan uzak durmaya gayret edeceksiniz. Ben 10 Oyunları kategorimizde çok özel oyun seçimlerini görebilirsiniz. Seçtiğiniz yıldız oyuncu ile yeni bir adrenalinin içine girebilmek adına çok özel çalışmaları yapıp yeni bir alan için kendi ordunuzu hazırlamaya başlayacaksınız. Tüm şehirlerde sizi bekleyen çeşit çeşit askerlerin bulunduğunu görebilirsiniz. Düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek için elinizdeki silahı MOUSE ile kullanıp anında ateş açmaya başlayacaksınız. Canavarları etkisiz getirirken çalışmalarınızı ön planda tutup yeni bir yarış için ön hazırlıklarınıza devam edeceksiniz.

Televizyon tarihinin ve bilgisayar tarihinin en popüler oyuncuları listesinde adını altın harfler ile yazan bu süper kahraman ile çok değişik canavar pozisyonlarına geçebilirsiniz. Bir birinden güçlü olan düşmanlarınız ile karşılaşırken klavyenin (A-S) tuşlarına basıp ateş ve yumruk atmaya başlayacaksınız. Ateş etmiş olduğunuz her bir hedef noktası için enerji seviyenizi daha da üst kısımlara çekebileceksiniz. Hayatımızın her alanına giren Ben10 birçok kişiye ilham kaynağı olmayı başarmıştır. Çocuk Oyunları kategorisinde her türlü çocuk karakterleri görebilirsiniz. Karakter seçimini yaparken özellik ve güç sevilerine dikkat edip size karşı savaş açan tüm düşmanlarınız ile aynı şekilde mücadele etmeye başlamalısınız. Çocukların vazgeçemeyeceği oyuncuların başında gelen Pepe, Dora ve Sünger Bob karakterini canlandırmak için doğru zamanı bekleyip zaman kaybetmeden mücadele etme şeklinize yön vermeye gayret edeceksiniz. Seviye anlamında her türlü imkan ile karşılaşacağınız yeni alanlar ile araba ve parkur seçme hakkını elinizde bulundurabilirsiniz. Kontrol bakımından daima üst noktaları hedefleyen ve kaliteden ödün vermeyen oyunlarımızdan olan Uçan İnek etapları ile karşılaşırken MOUSE elinize alıp zıplama içine girişeceksiniz. İnek ile zıplarken kontrolünüzü üst seviyelerde tutup yeni bir arayış içine girerek balon toplamaya başlayacaksınız. Ekranın üst bölümünde oyun ayarlarını açıp yeni bir arayış için en verimli hamlelerinizi ortaya koyup yeni bir yarış için en önemli hamlenizi ortaya koymalısınız.