Sitemiz pakizem.com da kameralı sohbet imkânı ile yüzlerce üyemiz ile sınırsız ve sorunsuz sohbet edebilirsiniz. Kameralı sohbet imkânı ile siz de kendinize en uygun arkadaşlıklara ulaşabilir; dilediğiniz kişide bulmak istediğiniz bütün özellikleri detaylı arama motoru sayesinde seçebilir ve onlarla sohbet ederek aynı zamanda sanal âlemde görerek tanışma fırsatı yakalamış olursunuz. Sitemizde bay ve bayan milyonlarca üye profili bulunmakta ve yine milyonlarca farklı profile sahip üye profili ile aradığınız partneri bulabileceğiniz bir ortamı yakalayabileceksiniz. Bunun yanı sıra yine sitemizde ülkemizin her köşesinden üye profili ile ister yakınınızda isterseniz de yazışma arkadaşlıkları edinebilir ve kendinize uzak bölgelerdeki arkadaşlıklar için de yine sitemizin teknolojik altyapısını kullanarak canlı ve kameralı sohbet özelliğini aktif edebilirsiniz.  Sitemizde oldukça uygun fiyat ve avantajlarla sağlanan kameralı sohbet sistemi ile dünyanın öbür ucunda da olsa aradığınız profil veya tanıdığınız kişi ile sorunsuz Chat yapabilirsiniz.

Aynı zamanda sitemizde rastgele sohbet odalarına erişimini kolayca sağlayarak derhal konuşmaya ve görüntülü iletişimin tadına bakmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca sohbet odasında görüntülü sohbet ettiğiniz kişi ile görüşmeyi yine aynı anda bitirip bir başka kişi ile yeni görüşme başlatma şansına da sahipsiniz. Sistemde kişiler kendi kameralı chat ve sohbet odaları oluşturabilir ve yine kameralı diğer kişileri davet edebilir ve hatta istemediğiniz kişilerin kendi odanızda yer almamalarını sağlayabilirsiniz.

Yine sitemiz de ihtiyaç duyduğunuz anda canlı yardım alabilir, yaşayabileceğiniz herhangi bir soruna anında müdahale ile çözüm ürettirebilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti anlayışı ile yayın hayatına başlayan sitemiz; gerek teknolojik altyapısı gerekse de yayın ilkeleri ile örnek teşkil edecek hizmet sunma hedefindedir. Bu anlayış çerçevesinde kullanıcılarına ve üyelerine sadece müşteri gözü ile bakmak değil, aynı zamanda olası en basit sorundan en karmaşık soruna kadar yanlarında olma hedefi de gütmektedir. Farklı üyelik tipleri ile zenginleştirilmiş içeriğimizden istifade etmek için öncelikle yapmanız gereken oldukça basit ve hızlı doldurabilecek şekilde hazırlanmış üyelik kaydı formunu doldurmanız ve kendinizi tanıtan profil oluşturmanız olacaktır.

Akabinde anında kendi tanımladığınız kullanıcı adı ve şifre ile genel sohbet odalarına erişim sağlayabilir, kameranızı açabilir ve bu odada yer alan kişilerle ücretsiz ve sınırsız görüşme imkanı sağlamış olursunuz. Sonrasında ise; dilerseniz istediğiniz kişilere çiçek gönderebilir veya daha yakından tanımak istediğinizi ve özel sohbet odası kurmak istediğinizi belirterek özel sohbet odalarına erişim sağlayabilirsiniz. Teknolojik altyapı olarak livestream diye adlandırılan ve anında ( canlı ) yayın sistemi ile çalışan sitemiz, aynı zamanda flash player sistemini de entegre ederek görüntü aktarımı ve görüntüleme sisteminde de son teknolojiyi kullanmayı başarmıştır. Bu sayede kameralı sohbet siteleri arasında öncelikli ve tercih edilen bir site haline gelmeyi de başarmıştır. Kullanıcılarına sağladığı rahatlık ve gizlilik ile sohbet etmenin keyfini yaşayınız.

Etrafınız tarafından tanınma tedirginlini, bire bir görüşme yaparak ortadan kaldırılmakta ve kullanıcıların profilleri başkaları tarafından kesinlikle görülmemektedir. İnsanların üzerinde baskı oluşturan tanınma korkusu ortadan kaldırılmakta. Baş başa görüşmenin verişmiş olduğu keyfi odanızda sorunsuz bir şekilde yaşarsınız. Görüşme esnasında üstün ses ve görüntü kalitesi ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Süre satın alıp tekrar görüşmenize kaldığınız yerden devam edebilir samimiyetinizi ilerletirsiniz. Sohbet esnasında görüntü donması veya yok olması kesinlikle yaşanmamaktadır. Aynı şekilde net bir ses akışı sağlanmakta ve bu yönü ile gün geçtikçe kullanıcıları artmaktadır. Sohbet etmek veya yeni arkadaşlıklar kazanmak isteyenlerin imdadına canlı kameralı sohbet yetişmektedir. Kendinize bir güzellik yapmak istiyorsanız kısa sürede üye olup sınırsız sohbete başlayabilirsiniz.