Piknik alanına gidiyorsunuz. Orman, güneş, kuş sesleri, rengarenk çiçekler arasında kendinizden geçiyorsunuz. Ancak kendinizi yere bırakamıyorsunuz.

Kafanızdan türlü düşünceler geçiyor:

“Çimenler ıslak mı, üzerlerine çiy mi yağmış? Üzerim ıslanmasın? Pantolonuma iz yapar mı? Böcekler var mıdır acaba buralarda, akrep filan?“

***

Deniz kıyısına gidiyorsunuz. Deniz, güneş, rüzgar ve dalga sesleri, rengarenk taşlar arasında kendinizden geçiyorsunuz. Ancak kendinizi yere bırakamıyorsunuz.

Kafanızdan türlü düşünceler geçiyor:

“Sağda solda cam kırıkları var mıdır? Üzerim kirlenir mi? Her tarafıma kum dolmasın. Böcek falan da  var mıdır acaba buralarda?“

***

İster piknikte ister deniz kıyısında ol, şezlongun hep yanında olsun. O zaman kafanda bin bir düşünceyle tedirgin olmadan bulunduğun yerin keyfini çıkarabilirsin.

***

Farklı malzemelerden yapılan çok çeşitli şezlonglar sizin ihtiyaçlarınız görebilir. Ancak plastik şezlong almanın avantajları daha çoktur.

Öncelikle plastik şezlonglar daha hesaplıdır, daha pratiktir, kolayca katlanır, taşıması kolaydır. Ayrıca daha hafiftirler ve daha dayanıklıdırlar. Temizlemesi de çok kolaydır.

Online alışveriş sitelerinden alacağınız taşıması kolay, hafif, dayanıklı, rahat bir şezlongla siz de ister piknikte ister deniz kıyısında olun kendinizi rahatça doğaya bırakın.