Seyşeller Madagaskar'ın kuzeydoğu, Hint Okyanusu'nun parıltılı suların üzerine yayılmıştır 115 granit ve mercan adaları bir archipelgo oluşmaktadır .

Seyşeller Nerede

Adaların çoğunluğu Seychellios nüfusun çoğu Mahé'nin Praslin'de veya La Digueana adalarda yaşayan , ıssız kalır . Toz beyaz kumları , masmavi denizler ve sallanan hindistan cevizi avuç onların baştan çıkarıcı karışımı ile, Seyşel Adaları balayı için bir sıcak nokta haline gelmiş olması hiç de şaşırtıcı değil . Güzel plajları ötesinde , her ada onlar Praslin kapalıresifleri , Victoriacanlı başkentini keşfetmek Aldabra dev kaplumbağa ile yürüyüş , Kuş Adası yuvalama kuş sürüleri izlerken , veya dalış bulunabilir olsun, o kendi eşsiz hazinelerini sunuyor. Seyşeller turu için sizi aşık edecek bir çok nokta vardır. Okyanus taze yakalanmış ve Creole baharatlar ağız sulandıran füzyon basted kendi sansasyonel deniz gıda tanınır . Gıda severler ihale ahtapot ya da Tec Tec, lezzetli kabak ve kabuk balık çorbası ile pişirilmiş zengin hindistan cevizi köriler , örnekleme kaçırmamalı . Ekmek meyve savored başka bir incelik olduğunu . , Haşlanmış ızgara veya derin kezadalara için getiri sağlamak için halk tarafından inanılan bir gezgin tarafından yemiş , kızarmış .

Seyşeller 'de Yaşam

Seyşeller Konaklama ziyaretçilere kalmak yerlerde mükemmel bir seçim sunan son yıllarda çeşitlenmiştir . Seçimleri büyük oteller , kaplıcalar ve lüks tatil köyleri ile self catering dağ ve basit aile misafirhanesi değişir . Para hiçbir nesne ise , o zaman Seyşeller en güzel hideaways biri Cousineözel Adası üzerinde yatıyor . Bölüm doğa rezerv ve bölüm 5 Yıldızlı eco lodge , bu büyüleyici bir ada misafirlerine dört zarif sömürge tarzı villalardan birinde cennet onların çok kendi dilim sağlar . Alternatif ziyaretçiler Kuş Adası , yerli kuşlar , kaplumbağalar ve kaplumbağa için bir sığınaktır muhteşem bir koruma alanıkıyılarına daha uzaklarda kendilerini çevirebilirsiniz . Adanın Lodge, basit ama şık plaj yan bungalov büyüleyici bir koleksiyon , özellikleri , tüm güneş enerjili ve modern teknolojinindikkatiniz dağılmadan .

Seyşeller Hava Durumu

Seyşeller hava durumu olarak Seyşel adaları tüm yıl boyunca sıcak , tropikal iklimi ile kutsanmış vardır . Sıcaklıklar yüksek nem ile 24 ° C ile 32 ° C arasında hover vehava desen dikte ticaret rüzgarları karşı . Hiçbir belirgin kuru mevsim olmasına rağmen , Mayıs-Eylülaylarında , güney doğu ticaret rüzgarları choppier denizlerde olsa , serin ve kurutucu hava getirmek . Kasım ayındarüzgarlar değiştirebilir ve Aralık ve Mart ayları arasında sürekli ağır olsun yağmurları getirdiğine başlar . Seyşeller sağanak ve sıcak güneşli bir karışımıadaları yemyeşil bitki örtüsünün dönüşümü olarakmuson sezonunda çok ıslak , ama yine de eğlenceli. Seyşeller ana ada bütün sayıda ATM makineleri , araç kiralama şirketleri ve turizm enformasyon ofislerinde olmak üzere kolay bir yolculuk için gereklimodern kolaylıklar var . Yabancı para vardıklarında veya banka şubelerinde havaalanında değiştirilebilir . Yasa ile , ziyaretçilerin otel, araç kiralama , giriş ücretleri vb önemli bir yabancı para cinsinden tüm konaklama , yiyecek ve içecekler için ödemek zorundadır farkında olun , bu yüzden sizinle bol getirmek emin olun . Kullanılan yerel para Seyşeller Rupisi .