Bilgi yarışmaları kültürel açıdan da insanların seviyelerini ölçmeleri için mükemmel bir fırsat. İşte size dünyanın en çok izlenen yarışmasının oyunu siz oyun severler için hazırlanmış ve tasarlanmış durumda. Bugüne kadar kimse bir milyonu alamadı fakat burada siz kazanıp kendinize güven alıp yarışmaya başvuru yapabilirsiniz.

En azından kendinizi denemiş hayatınıza mükemmel bir gün daha katmış olursunuz. Bu hiçte fena sayılmaz sizin açınızdan. Kesinlikle böyle bir tecrübe denemelisiniz. Ki oyun tamamen gerçekçi bir oyun gibidir sorular gerçek yarışmalardan alınmış tamamen yarışma prosedürüne göre yapılmış en ince ayrıntılara kadar dikkat edilmiş bir oyundur. SAYILARI SIRALAMA adlı bu oyun da kendinizi tamamen bir yarışmada hissedeceğinizden hiçbir şüpheniz olmasın. Oyunun içeriğinde verilen jokerlerinde olması dikkatlerden kaçmıyor değil. Özellikle telefon jokerinde hiç korkmayın en samimi dostunuz gibi size yardımcı olacaktır.

Önemli olan sorunun içeriğinde bilebilecek bir işte çalışan insanı seçebilmeniz. Çünkü bir insanın bir konuda uzman olabilmesi için en azından o konu hakkında mesleğe sahip ya da o konuyla alakalı olması gerekmektedir. Neyden bahsedildiğini umarım gayet anlamışınızdır. On beş bine kadar geldiğiniz soruda ise dakika sorununuz olmayacaktır. Bu oyunu dostlarınızla da birlikte oynayarak onlarla yarışabilirsiniz. Eğlenceli ve gayet atışmalı bir yarışma olacaktır.

Bu yarışma sizin de bilmediğiniz sorularda genel kültürünüzün artış göstermesinde yardımcı olacaktır emin olabilirsiniz. MATEMETİK OYUNLARI yarışması güzeldir. Şimdiden oyunu oynamak için heyecan yapmanız güzel. Fakat çok fazla kendinize güvenmeyin öyle sorular var ki siz bile şaşıracaksınız.

Doğru cevabı araştırdığınızda olamaz gerçekten mi gibi kelimeler kafanızdan geçebilir bu gayet normaldir haberiniz olsun. ZEKA OYUNLARI adlı oyunda şimdiden size bol şans ve başarılar.