Tır oyunları sevilen oyunlarından biri de Polis Kamyon’u oyunudur. Polis kamyon oyunu büyük eğlence sunuyor. Oyunun hikayesine göre polis kamyon sürücüsü gece uzaydan gelen yabancılar buluyor. Uzaylıları esir almayı başarıyor ve küçük bir kasabada polis karakoluna hapsediyor. Onlar yakından incelemek istediği için şehrin diğer tarafında bulunan özel laboratuvara getirmek zorundayız. Uzaylıların kaçmaması için sandığa koyuyor.

Sizin göreviniz ise mahkumları laboratuvara getirmek. Acele etmeniz gerekir. Hızlı ama aynı zamanda dikkatli olun, aksi takdirde kafesler düşer ve uzaylılar kurtulur. Bu durumda level tekrarı yapmak zorunda kalırsınız. Sol köşede, bir zamanlayıcı vardır. 0’a ulaşmadan önce hedefe ulaşmalısınız.

Polis Kamyon Oyunu 7 seviyeden oluşmaktadır. Polis Kamyon Oyunu’na başlayabilmek için "play game" butonuna basın ve ardından 1. leveli seçerek oyuna başlayın. Oyundaki göreviniz polis kamyonundaki mahkumları düşürmeden bitiş noktasına ulaşıp bir üst levele geçmektir. Bunu yapabilmek için yön tuşları ve boşluk tuşunu kullanmanız gerekmektedir. Polis kamyonu oyununda size verilen polis kamyonu içinde bulunan kafesli mahkumları bitiş çizgisine kadar en hızlı bir şekilde götürmelisiniz. Polis kamyonu oyununda size verilen polis kamyonu içinde bulunan kafesli mahkumları bitiş çizgisine kadar en hızlı bir şekilde götürmelisiniz.

Oyunda hızlı giderken uzaylı mahkumları düşürmemeniz gerekiyor. Oyunda mahkumları düşürmeden hızınızı en iyi bir şekilde ayarlamalı ve bitiş çizgisine kadar ulaşmalısınız.

Oyunda çok dikkatli ve dengeli olun. Polis kamyonun arkasına konulan suçluları laboratuvara götürün. Polis kamyonu oyununu oynarken amacınız, uzaylı suçluları incelenmeleri amacı ile laboratuvara götürmek. Bunun için polis kamyonunun arkasındaki tutukluları yolda düşürmeyecek şekilde dikkatli olmalısınız. Süre bitmeden önce varış yerine en az bir tutuklu ile ulaşmalısınız. balık kamyonu kamyonunu klavyenizin yön tuşları ile kontrol edebilir, boşluk tuşu ile fren yapabilirsiniz. Tutukluları ne kadar çabuk varış yerine ulaştırırsanız o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Level ilerledikçe mahkumların sayıları da artıyor ve oyun zorlaşıyor. Mümkün olduğunca mahkumları düşürmemeye çalışın. Kamyon da ne kadar fazla uzaylı mahkum getirirseniz o kadar çok puan kazanırsınız.