Pastaoyunlari.net.tr sitemize sonradan katılmasına rağmen oldukça geniş bir hayran kitlesi oluşturan ve insanların en çok beğendiği oyunların en başında gelen pizza oyunlarına hoş geldiniz. Sizden istenilen hedef ürünü çıkarmak için elinizde bir çok malzeme bulunuyor. Bu malzemeleri kullanarak oldukça güzel işler başarabilirsiniz. Öncelikle Pizza yapabilmek için karşınıza çıkan bütün fırsatları değerlendirmeniz gerekmektedir.

Malzemeleri yerine göre oldukça hızlı bir şekilde kullanırsanız zaman karşı ve arkadaşlarınıza karşı yapılan bu yarışmada oldukça üst sıralara tırmanabilirsiniz. Tırmanacağınız bu sıralamada arkadaşlarınızı geride bırakmanız oldukça önemlidir. Yemek Oyunları sitemizde en sevilen kategorilerden sadece bir tanesi olmakla beraber kendi türündeki en kaliteli grafiklere sahip oyunları da barındırır. Bu temalarda saatlerinizi en iyi şekilde geçirebilir, verilen talimatları yerine getirerek harika bir şekilde eğlenebilirsiniz.

Temada zaman konusu sizlere en çok sıkıntı çıkaracak bölgeler arasında bulunmaktadır. Size tanınan zamandan daha fazlasını kullanmaya kesinlikle hakkınız bulunmamaktadır. Tanınan hedef süreyi geçmeyecek şekilde sizden istenilen görevleri yerine getirmekle yükümlüsünüz. Yerine getiremediğiniz takdirde parkurdan elenebilir ve arkadaşlarınızın gerisine düşebilirsiniz. Arkadaşlarınızın gerisine düşmemek için oldukça yüksek bir performans göstermeniz gerekmektedir.

Diğer kategorilerimizde olduğu üzere bu kategorimizde de uygulamaların geneli “ Mouse “ kontrolü ile oynanmaktadır. Bu kontrol sayesinde sizden istenilen bütün görevleri ve işlemleri aynı dakika içerisinde yerine getirebilir, harika puanlar elde edebilirsiniz. Kazanılan skorlar ve ücretler ile diğer parkurlar da boy gösterme hakkına da sahip olacaksınız. Oyunda bölümleri geçtikçe daha zorlu görevlerde bulunmakta zorunda kalacaksınız. Bu görevleri de en kısa zaman da bitirmeye çalışarak oyunun sonunu getirme şansına sahipsiniz. Pasta Oyunları sizlere bu kaliteli uygulamalarda başarılar ve iyi eğlenceler diler.