Şu andan itibaren ben usta bir nişancıyım attığımı vururum diyen bütün arkadaşlarımızı Hedef.oyunu.com.tr adresine bekliyoruz. Burada ustalığınızı sergileyebileceksiniz. Çünkü alt yapısında sizin aradığınız özelliklere sahip oyunu bulmak çok kolaydır. Sadece hedef üzerine kurulmuştur. Genel olarak zekâ, beceri ve ustalık istemektedir. Çünkü hedefinizi seçecek ve atış işlemini gerçekleştireceksiniz. Çoğunda kullanacağınız uygulama ‘Mouse’ olacaktır.

Güzel atış yapabiliyor lakin pratik değilseniz yine başarısız olabileceğinizi üzülerek söylemekteyiz. Çünkü burada başlayacağınız çoğu etaplarda ne kadar az sürede bitirmeniz o kadar size fazla puan kazandıracaktır. Karşınıza gelen ürüne tek mermi ile vurursanız 2 mermiyle vurandan daha fazla skor alırsınız. Etapları ilerledikçe zorluk seviyesi de artacaktır. Kullanacağınız silahların ne oldukları ile ilgili az da olsa bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Çünkü 100’ün üzerinde çeşitli silahlar bulunmaktadır. Her biri de açıkladığım gibi farklı yeteneklere sahiptir. Silah.oyunu.com.tr bağlantı adresimize erişerek en eğlenceli olanları bulabileceksiniz. Yüklenen 100’lerce çalışmalar arasından seçim yapmanız dahi zor olacaktır çünkü kötü bir uygulama bulundurmamaktayız. Her biri yöneticilerimiz tarafından tek tek incelenerek sizlere açıklamalı şekilde sunulmuştur. Her çeşit marka, model silahları kullanarak detaylı şekilde incelemelerinizi yapabileceksiniz. Savaşlara katılarak tek başınıza profesyonel hareket edip 100’lerce düşmanı öldürebileceksiniz. Nişan alma ve ateş etme gibi işlemlerin çoğunda ‘Fare’ kullanacaksınız. Sürükleme işlemi yaparak hedefinizi belirterek ‘Sol Tuş’ yardımıyla imha edeceksiniz. Düşmanlarınızı uzaktan indirmeniz gerekecektir.

Çünkü yakınlaştıkça artık silahın etkisi düşmektedir. Daha doğrusu hedefi vurmanız biraz daha zor olacak ve vuramaz iseniz devreye dövüş sanatları girecektir. Yakın mesafede en etkili olanlardan birisi de dövüşmektir. Dovus.oyunu.com.tr adresinde bununla ilgili epey bir örneklerimiz bulunmaktadır. Giriş yaparak her çeşit savunma, saldırı, boks, güreş vb. gibi dövüş sanatlarını uygulamalı şekilde yaşayarak öğrenebilirsiniz. Eğer tek başınıza bilgisayara karşı savaşıyorsanız ‘Yön Tuşları’ ile karakterinizi yönlendirip farklı tuşlarla atak yapabileceksiniz. Genel olarak bu işlem birçok uygulamada aynı ama sanatlar ve hareketler her zaman farklılık göstermektedir. Karate, yakın dövüş, Smack Down, kungfu, gibi birçok değişik spor dallarından da parkurlar karşınıza gelecektir. Söylediğim gibi sadece giriş yapmanız yeterli olacaktır. Hepinize iyi günler diliyorum. Esenlikle kalmanız dileklerimle hoşça kalın.