Küçük yaşlardan itibaren hepimiz bisiklet kullanmayı biliyoruzdur. Bisikletler ile eğlenceli doğa gezilerine çıkmışızdır ya da kendi aramızda küçük yarışlar yapmışızdır. Belli bir yaşa geldikten sonra bu yarışlar daha büyük boyutlara ulaşıyor ancak bu sefer de yapılacak güvenli bir alan olmadığı için bizdeki o heyecanın yok olmasına neden oluyor. İçimizde kalan bu yarış isteğini ise atmak konusunda bisiklet oyunları bize yardımcı olacaktır. Zorlu yollar, her biri birbirinden güçlü rakipler ve daha birçok deneyimin içinde yer aldığı bisiklet oyunları aynı zamanda sahip olduğu görselleri ile de ekranlarımızdan dışarı çıkan bir oyun haline geliyor.

Bisiklete biraz daha hız katmak isterseniz bu sefer de motor oyunu sizlerin yardımına koşacaktır. İlk etapta sizin isteğinizi karşılayacak bir motor oyunu bulmak zor olabilir ancak birkaç deneme sonrasında sizler de aradığınız motor oyununu bulacaksınız.

Ben bu dünyaya dahil olduğumda bisiklet oyunlarından hemen sonra ki tercihim sonra motosiklet oyunları oldu belirli bir süre bu oyunlar ile vakit geçirdim ve tır oyunları favorim haline geldi. Belki kontrolü oldukça zor olduğu için belki de yarış konusunda alışık olmadığımız bir araç olduğu için bilmiyorum ama tır oyunları bir hayli ilgimi çekmeyi başardı.

Bu oyun arayışına girdiğim dönemde birçok site denedim. Denediğim sitelerde bir iki gün içinde oynadığım oyunlar bitti ve sürekli olarak bir başka site aramaya başladım. Bu arayışım sırasında karşımıza motoroyunu.com çıktı. Benim oyun oynama hızımdan daha yüksek bir hızla içeriklerini güncelleyen site bu konuda başarısını da kanıtladı.

Sitede dikkat çeken, en çok oynanan ve paylaşımları en çok yapılan kategoriden bahsetmek gerekirse, tren oyunları olarak söylenebilir. Bu bölümde makinist olarak göreve başlıyor ve trenleri tamamen siz yönetiyorsunuz. Trenleri yönetmekten başka ise bu trenlerin konaklama noktaları olan istasyonları da siz yönetebiliyorsunuz. Bir yolcu olarak girdiğiniz istasyona, siz de artık kompartımandan çıkıp makinist olarak girebilirsiniz.

Tüm motor oyunlarında, kullanıcılarımıza başarılar diliyoruz.