Teknoloji giderek ilerler iken internete duyulan ihtiyaçta aynı düzeyde artmaktadır. İnternete girmek için kullanılan elektronik aletlerin başında ise bilgisayarlar geliyor. Bilgisayarlar giderek özellik bakımından kendini zenginleştiriyor. Bilgisayar alırken fazla para vermemek için ihtiyaçlarımıza göre almalıyız.

Bilgisayarı ne amaç için aldığımız çok önemli. Bilgisayar alırken karşımıza birçok marka çıkıyor. Aralarından seçim yapmak ise oldukça güç. Size bilgisayarın devlerinden bir kaç ürün tanıtacağım. İlk ürünümüz LENOVO NB G700 bu ürün Lenovo'nun en gözde ürünlerinden bir tanesi. İ7 işlemciye sahip bu bilgisayar hafif olması bakımından size kolaylık sağlar. ASUS UX32 ise ince tasarımı ve hoş görünümü ile oldukça ilgi çekici bir bilgisayar. Zarif bir klavyeye sahip bu bilgisayar asus markasının en çok tercih edilen ürünleri arasında.

SAMSUNG NP550P5C-S05TR i7 işlemcisi ile adeta bir savaş makinesi olan bu bilgisayar herkesin gözlerini üstüne topluyor. Gümüş rengi ve ekran görüntüsü ile dikkat çekiyor. TOSHIBA SATELLITE C855-26U kırmızı rengi ile çok hoş bir görüntüye sahip. i5 işlemci serisinin en dikkat çeken bilgisayarı. 1 TB hard disk ile size müthiş kolaylık sağlıyor.