Küçük bir çiftlikte işe başlayan kahramanımızla beraber küçük eğlencelerin peşine düşmeye hazır mısınız? İnsanlar ve hayvanları yaratılıştan itibaren ayıran en büyük özellikleri insanların zekâ yeteneğine sahip olması hayvanların ise bu yeteneğinin bulunmamasıdır. İnsanlar kadar becerikli olmayan ve hayatlarının birçok alanında yardıma muhtaç olan hayvanlara hiçbir müdahalede bulunmazsak gayet sıradan bir yaşam sürdürürler. Çiftlik Oyunu adlı sitemizde sözünü ettiğimiz hayvanların birçok çeşitten oyununu bulabilir ve bu oyunlarla keyifli vakit geçirme etkinliğinizi doya doya yaşayabilirsiniz.

Bizim bakımımıza muhtaç olan hayvanların en güzel oyunlarından birisi olan Kuzu Bakımı oyununda çok değişik bir görevi üstleniyoruz. Küçük bir çiftlikte bulunan yavru kuzuların bakımı ile görevlendirildiğimiz oyuna başlamak için açılışta gelen pembe çizginin dolmasını bekleyin ve yüklenme işleminin tamamlanmasının ardından START yazısına tıklayınız. Hemen sonrasında oyunun ana ekranına geçeceğiz ve buradan da PLAY yazısına tıkladıktan sonra bu zevkli bakıma başlamadan önce bir mod seçmemiz gerekiyor. TIME MODE ( zamana karşı mod )belirli bir süre içerisinde hayvanın bütün bakımlarını tamamlamaya çalışıyoruz. FREE MODE ( serbest mod ) süre sıkıntısı olmadan ve kendi hayallerimizdeki tarzı oluşturarak hayvana bakım yapabiliyoruz.  Mod seçimini yapınca sırada hangi hayvanın bakımını üstleneceğimizi seçmemiz kalıyor. Milly, Cotton, Fluffy, Clover ve Shaun isimli kuzulardan bir tanesini seçip anında oyuna başlayabilirsiniz.

İlk olarak elimize verilen makasla hayvanın çok uzayan tüylerini kısaltıp ekranın sağ alt tarafındaki ok işaretine tıklıyoruz. Koyun Oyunları kategorisinde bu ve benzeri birçok oyunu bulabilir eğlenceli vakit geçirmenin ne demek olduğunu anlayabilirsiniz. Hemen ardından hayvanı sabunlayıp köpürttükten sonra hortumla durulayınız ve elinize geçirdiğiniz havluyu kuzunun üzerinde gezdirerek temizleme ve kurulama işlemini tamamlamış olunuz. Devamında ise kuzunun tüylerini kaşıyıp aynı zamanda önündeki otları yedirerek karnını doyurmaya çalışınız. İyi bakımlar dileriz.