Perakende spor ürünlerin satışı konusunda ülkemizde bir marka haline gelen Koray Spor 30 yıldır dünya markalarının koleksiyonlarını halkımızın beğenisine sunmaktadır.

Koray Spor kalite ve güven ile birlikte anılan bir firma olmakla birlikte Bursa'da 183 yılında açtığı ilk mağazasının ardından günümüzde 18 şubeye ulaşmıştır.

Halı saha ayakkabı fiyatları her markanın en popüler modelleri yer almakla birlikte http://www.koraysporfutbol.com/hali-saha-ayakkabi-fiyatlari adresinde tüm koleksiyonu inceleyebilirsiniz. 30 Yıllık mazisinde müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak belirleyen firma tüm ürünlerinin arkasında durarak markalaşmayı da başarmıştır. 300'e yakın çalışanı ve 7.000 m2 satış alanı ile kendi sektöründe ülkemizin iddialı firmaları arasında gösterilen Koray Spor'un başarısının arkasında sürekli kendini yenileyen yönetim kadrosu bulunmaktadır. Her yıl mağazalarında milyonlarca müşteriye hizmet veren firma kurumsal yapısı ile dikkat çekerken müşterisi ile arasında duvarlar çekmek yerine sıcak ilişkiler kurmaktadır.

Müşterilerinin önemini ve büyümesindeki etkisini bilen firma vefa borcunu düzenlediği kampanyalar, indirimler, promosyonlarla ödemeye çalışmaktadır.

Koray Spor online alışveriş sitesi firmanın dünyaya açılan penceresi olmakla birlikte her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği otorite haline dönüşmüştür. Firmanın online alışveriş sitesinde mağazalarındaki tüm ürünler yer almakla birlikte rahat ulaşım sağlanabilmesi için çocuktan bayana, erkekten büyük bedene kadar kategoriler halinde sizlere sunulmuştur. Koray Spor online alışveriş sitesi üzerinden satın alınan ürünler Yurt İçi Kargo'nun yaygın hızlı servisi ile sizlere ulaştırılmaktadır.

Koray Spor resmi web sitesi üzerinden yapılan işlemler 128 bit SSL Güvenlik protokolü ile korunmakla birlikte sonrasında sorun yaşanmaması için tüm teknolojik tedbirler alınmıştır.

Firmanın SSL Güvenlik protokolü haricinde dünyada geçerliliği olan SET yazılımı da kullanılmaktadır. İnternet sitesi üzerinden ürün satın alırken bu özellikler sayesinde bankanızdan provizyon şifreli olarak alınmakta ve çalınma, kopyalanma, üçüncü şahısların eline geçmesi gibi bir sorun yaşanılmaması sağlanmaktadır.

Koray Spor internet sitesinde yer alan yeni sezon halı saha ayakkabıları daha fazlası için http://www.koraysporfutbol.com/yeni-sezon-hali-saha-ayakkabilari adresini mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.

Koray Spor ayrıcalıkları içinden sizler için seçtiğimiz bir kaç ürün :

NIKE 345017-118 AIR MAX 90 2007 (GS)

Üstün yastıklama sistemi ile geliştirilerek sizlere sunulan NIKE AIR MAX 90 2007 ayakkabılar çocuklarımızın ayaklarına rahatlık ve konfor getireceği gibi Max Air teknolojisi de sağlıklı kullanım sağlar.
Özellikler:
* deri üst yüzeyde sentetik kaplamalar bulunmaktadır,
* bağcıklı yapı ayaklara tam bir uyum sağlar,
* Poliüretan orta taban topukta Air Max ile birleşerek hafif yastıklama sağlar,
* kauçuk dış taban sağlam çekiş gücü sunan desenli,
*tasarımda NIKE logosu.
AIR MAX: Max Air teknolojisi, daha fazla hava hacmine sahiptir ve daha iyi destek sağlar. Max Air yastıklama sistemi tamamı veya dörtte üçü uzunluğunda olabilir.

NIKE 407928-013 COURT TRADITION 2 PLUS (PSV)

Çocuk Günlük (Siyah )

Cırt cırtlı kapanış ve farklı özelliklerle çocuklarımız için hazırlanan COURT TRADITION 2 PLUS çocuk ayakkabıları, konforlu kullanım sağlar.
Özellikler:
* cırt cırtlı kapanış kullanım kolaylığı sağlar,
* dikiş detayları yanlardadır,
* kalın kauçuk dış taban zik zak desenlidir,
* üst yüzey deri ve sentetiktir,
*tasarımda NIKE logosu,
* iç yüzey tekstil malzemedir,

 NIKE 409296-068 NIKE RUCKUS LOW JR

Çocuk Günlük (Kırmızı Siyah )

Sentetik üst yüzeyi ve dayanıklı tasarımı ile çocuklarımızın rahatı için tasarlanan  NIKE RUCKUS LOW JR ayakkabılar yumuşak bir sürüş keyfi sağlar.
Özellikler:
* sentetik üst yüzey sağlamdır ve eksta dayanıklılık katar,
* Phylon orta taban hafif yastıklama sağlar,
* delikli yapı üst yüzeyde nefes alma sağlar,
* zik zak desenli dayanıklı dış taban çok yönlü çekiş gücü sunar,
* yüksek bölgelerde kauçuk bantlar daha fazla dayanıklılık ve koruma sağlar,
* ayakkabı dili ve dolgulu yaka malzemesi,
*tasarımda NIKE logosu,
* kapanış bağcıklı tarzdadır.

NIKE 429530-020 VULC ROD

( Skate-Kay Kay) Gri

Sertleştirilmiş kauçuk orta taban ve süet üst yüzeyiyle ayrıcalıklı bir görüntü sağlayan NIKE429530-020 VULC ROD ayakkabılar, maksimum çekiş gücü sunar.
Özellikler:
* üst yüzey süet,
* kapanış bağcıklı,
* sentetik malzeme topukta koruyucudur,
* dikiş detayları göze çarpan bir tasarım ortaya koyar,
*NIKE logosu bulunur,
* kauçuk orta taban sertleştirilmiştir,
* kauçuk dış taban zik zak desenlidir ve dayanıklıdır.

NIKE 429628-602 AIR WAFFLE TRAINER

Erkek Günlük (Kırmızı )

Nike Air WAFFLE TRAINER LEATHER ayakkabıları, kullanıcıya konfor sunarken aynı zamanda uzun araştırmalar sonucunda bulunan  Nike Air teknolojisi ile hazırlanmıştır.
Özellikler:
* üst yüzey naylon doku ve süet kombinasyonu,
* orta taban ayakkabı boyunca uzanan ve hafif bir yastıklama sağlar,
* Nike Air teknolojisi topukta darbe etkilerine karşı koruma sağlar,
* ayakkabı dili malzemesi vedolgulu yaka,
* kapanış şekli bağcıklıdır,
* astar tekstil,
*tasarımda NIKE logosu,
* tabanlık yastıklanmıştır,
* waffle desenli kauçuk dış taban çekiş gücü sağlar.
NIKE AIR: Nike'ın geliştirdiği son derece dayanıklı ve yenilikçi Nike Air Cushioning, yastıklama teknolojisidir.