Hızlı gelişen ülkemizde her şeyle birlikte internet yani sanal ortamda çığ gibi büyüyüp günden güne gelişmektedir birçok kötü ve iyi alışkanlıklar katan sanal ortam günümüzün çoçuklarının cok şanslı oluşunu göstermektedir.

Bizler zamanında sokaklarda oyunlar oynadık artık onlar maziye karışıp internet üzerinde flash oyun sitelerinde oyunlar oynanmaya başlandı.

Geçen bir ara gezinirken Kız Oyunları sitesi ile tanıştım sitede sadece kızlara yönelik oyunlar var bu benim çok hoşuma gitti hem beceri hem zeka oyunları var.

Oyunları çocuklar oynarken de bazı şeyleri ögrenebiliyor hem böyle hafızalarında daha kalıcı oluyor. Barbie Oyunları ileride kızlarımıza binevi eğitim veriyor, böyle faydalı sitelerden herkesin yararlanıp en azından eğlenirken de öğrenmeleri daha güzel olabilir.

Kuaför Oyunları ile kendilerine yeni tarzlar keşfedip Yemek Oyunları ile de yemek yapmaya teşvik etmek kız çoçuklarımız için harika şeylerdir.

Bir de sitede dikkatimi çeken Kız Giydirme Oyunları hiçte fena değildi bence sizlerde hemen ziyaret ederek kız oyunlarına bakmalısınız.

http://www.kiz-oyunlari.biz