Merhabalar Ziyaretçilerimiz. Bugün sizlere yeni keşfettiğim ve gerek hızı gerekse kalitesi ile tavsiye edebileceğim yeni bir Canlı TV sitesi tanıtmak istiyorum. Hızla Büyüyen Teknoloji ile Bir çok Notebook tablet ve masaüstü bilgisayarlar aracılığı ile internetten canlı tv olarak Televizyon izleyebiliyorsunuz. Tv kanallarının canlı yayınlarını online olarak takip edebilmemiz için Her Tv kanalının kendi resmi sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor normalde. Fakat YeniCanlitv.COM sitesine burada ihtiyaç olmaktadır. Resmi web siteleri üzerinden sadece 1 adet kanalı izleyebilme imkanına sahipken bu yeni canlı tv sitesinde yüzlerce TV kanalından seçmiş olduğunu televizyon kanalını hemen izleme şansınız bulunmaktadır.

Yüksek çözünürlükte yani HD Kalitede yayınları ve Tv Programlarının tanıtımları ile bu siteyi gerçekten tuttum dostlar. Fransa Lokasyonlu En güzel şekilde optimize edilmiş Jenerikte bir domain olan sitede Kanal D, ATV,Show Tv, Star TV ve FOX Tv canlı yayınlarının yanısıra bir çok Ulusal Tv kanalını izleme şansına sahipsiniz.

Ayrıca Sağ tarafta yeni eklenen Tv kanalları Sol Tarafta ise Popüler Tv Kanallarını görmeniz ve bu bölümlerden Sadece ama Sadece Kanal Logosuna tıklamak kaydı ile canlı yayınlarına ulaşma şansınız bulunmaktadır. Bildiğiniz gibi genelde akşam saatlerinde Aşırı yoğun olan Tv Kanalları Bazen Açılmamakta dolayısı ile Alternatif Yayınlara ihtiyaç duyulmaktadır. İşte Tam da burda Sitenin Her kanlın altında Alternatif izleme linkleri ile Ziyaretçiler yaşamış oldukları problemde hemen başka bir sunucu üzerindeki embed kodlarına yönlendirerek Siteden eliboş dönmemelerini sağlıyor.

Eskiden bildiğimiz gibi Çatıda antenlerle Ne çileler çekerdik. Hele Bir Maç varsa görme gitsin. Çatılarda gezipte bağırarak düzeldimi çekiyomu gibi kelimeleri 30 yaş üstü insanlar mutlaka söylemiş yaşamışlardır. İnternetin Hayatımızda Yaygınlaşması ile Artık internet üzerinden Çanak ve Anten bağlantısına gerek kalmadan bir tıkla Canlı Tv elinizin Altında. Sizde Mutlaka Aşağıdaki Siteyi Takip edin.

İnternetten Tv Yayınlarını tek bir Web sitesi üzerinden canlı olarak izleme imkanı buluyoruz. Online Tv izlemeye çoğu zaman ihtiyacımız oluyor. İşte Tam da burda tüm Tv Kanallarının canlı yayınlarını bir araya getiren harika bir site var. Hem Yeni Hem Hızlı olan bu sitenin ismi Yenicanlitv.com. Canlı Yayın diyince akla gelecek başta bulunan nadir sitelerden bir tanesi olan bu siteye erişim çok hızlı. Biraz İstatistiksel konuşmak gerekirse Fransa Lokasyonlu olan bu sitede Sayfa yüklenme Hızı 0,04 Saniye civarında bu harika bir değer. Gerçekten Hem Hızlı hem güncel olan bu siteden Canlı Tv izlemenizi tavsiye ederim. Star Tv kanalının HD kalitede (yüksek Çözünürlük) yayınlarını takip edebileceğiniz gibi Bu sayfada Star Tv ye ait tüm bilgileride edinebilirsiniz. İlk Resmi Tv Kanalı olan Star TV bildiğiniz Gibi 3 kere el ve logo değiştirmiş 1989 yılında kurulmuş ulusal bir kanaldır.

Ayrıca Birde Bu kanala Ait İletişim bilgileri Uydu Frekans bilgilerinin yanısıra Star Tv Kanalına ait Yayın Akışınada ulaşabiliyorsunuz. en Popüler Tv Kanallarının sol tarafta yer aldığı sitede Sadece logolara Tıklayarak Canlı yayınlara Ulaşabilirsiniz. Yine Anasayfada Sol Alt köşede Bulunan Kategoriler Kısmında ise ulusal Kanallar, Yerel Tv Kanalları , Dini, Çizgi Film Kanalları bulunmaktadır. Atv Ulusal Çapta Yayınlar Yapmakta olup Türkiye'de en çok izlenen Tv Kanalları Arasında yerini almıştır. Genelde Şampiyonlar Ligi maçlarının canlı olarak izlendiği Kanal AZ TV izlemede siteden gerçekleşmektedir. Bir de Tv izleme Blogu bulunan site; En Hızlı Canlı Tv sitesinden bile 2 kat hızlı yayınları sizlere ulaştırıyor. Hepinize Tüm ziyaretçilerimize İyi Eğlenceler Dileriz.