Gün geçtikçe popülerliği artan akıllı telefonlar, hayatımıza yeni alışkanlıklar; yeni sosyalleşme fırsatları da getirdi. Akıllı telefon ve tabletlerimiz ile birçok uygulamalara erişebilmekteyiz. Bunlardan popüler olanlar, haber uygulamaları, oyunlar ve sosyal medya uygulamalarıdır. Telefonlarımızın kolayca fotoğraf çekebilmesi, instagram gibi uygulamalar ile anında fotoğraf paylaşabilmemizi sağlamaktadır. Eski günlerde mekanik fotoğraf makinalarımız ile çekilen fotoğraflarda, nasıl çıktığımızı görmemiz için bile günlerce beklememiz gerekmekteydi fakat günümüzde, dakikalar içerisinde onlarca fotoğraf çekip beğenmediklerimizi anında silebiliyoruz, beğenliklerimizi ise instagramda takipçilerimiz ile paylaşabilmekteyiz.

Nedir bu instagram uygulaması derseniz, ilk olarak sadece fotoğraf paylaşma uygulaması olarak ortaya çıkan daha sonraları, geçtiğimiz günlerde video paylaşma ve direkt mesaj uygulamaları eklenen bir yazılımdır. Çektiğimiz fotoğrafları anında paylaşma şansımız olan instagramda, ünlü kişileri takip edip onların paylaştığı fotoğraflarada bakabilmekteyiz. Instagrama kayıt olduğumuzda bizden bir kullanıcı adı belirlememizi istemektedir, bu kullanıcı adını arkadaşlarımızla paylaşarak onların bizi takip etmesini sağlayabilmekteyiz. Zaten ilk olarak instagrama kayıt olup ilk fotoğrafımızı paylaştığımızda hiç instagram takipçimiz olmamaktadır. Fakat istediğimiz kadar kişi takip edebilme fırsatımız bulunmaktadır.

Nasıl lerimizi arttırabiliriz derseniz, öncelikle instagram uygulamasına kayıt olduğumuzda facebook ile giriş yaparak, eğer facebook hesabımız varsa tüm arkadaşlarımıza instagramın bizim hesap açtığımızı arkadaşlarımıza bildirmesini isteyebiliriz. Böylece facebook listemizdeki tüm arkadaşlarımızı da otomatik olarak takip etmiş olmaktayız. Arkadaşlarımızı instagramda kolayca takip etmemizin bir diğer yolu ise eğer bir mail sağlayıcı kullanıyorsak burada sık mailleştiğimiz kişiler bulunuyorsa, bu kişileri kolayca takip etmek için instagrama mail listelerimize ulaşmak için  izin verebiliriz. Bu sayede bu kişileri instagram otomatik olarak takip etmektedir.


Bir süre sonra instagram hesabımızı arkadaşlarımız farkederler ve bizi takip etmeyebaşlarlar. Fakat bu sayı sizi tatmin etmediyse, instagram takipçilerinizi arttırmanın birkaç yolu bulunmaktadır. Bunlardan biri twitterda'da takipçi arttırmak için kullanılan, takipe takip şeklinde bilinmektedir. O anda online olan, örneğin bir gönderiye henüz yorum yapmış veya beğeni yapmış bir kişinin instagram hesabını takip ederek, onun bizi takip etmesini bekleyebiliriz. Bu şekilde takipçilerini arttırma yolu izleyen kişiler genellikle profilini gizli duruma getirerek, profil fotoğrafına çekici bir fotoğraf koymaktadır ve kimliği hakkında fazla bilgi paylaşmamaktadır ki takip ettiği kişiler merak etsin ve belki tanıyorum algısına kapılar takip etme gereği duysun diyedir. Fakat bu şekilde instagram takipçisi arttırmak rahatsız edicidir, ve oldukça zahmetlidir. Ayrıca agresif şekilde bir çok kişi takip etmek instagram hesabınızın kapatılmasına neden olabilmektedir.

En kolay ve en hızlı şekilde takipçi arttırma yolu, tır. Fakat internette araştırdığımızda bir çok farklı site ve bir çok farklı fiyat ortaya çıkmaktadır. En uygun instagram takipçi satışı instakip sitesi tarafından yapılmaktadır. Ayrıca üstün destek hizmetiyle hiç kimseyi kırmadan, aklında soru bırakmadan yanıtlamaktadırlar. Diğer sitelerin birçoğu yasadışı şekilde hizmet vermekteyken, instakip şirket olarak faturalı ve yasal şekilde sosyal medya hizmeti sunmaktadır. Siz de eğer instagram takipçi satın almak istiyorsanız, en kolay, en hızlı ve en uygun fiyat garantisiyle 'dan satın alabilirsiniz.