İç giyime en az dış giyim kadar özen gösterilmelidir. İç giyimde kumaş çok önemlidir. En hassas yerleri örtmesi gereken parçalar ipek kumaş benzeri kaliteli kumaşlardan yapılmak zorundadır.

Enfeksiyon kapmamanız açısından sitemizde istediğiniz kalite ve modelde her türlü iç giyim parçasını rahatlıkla bulacağınızdan emin olmalısınız. İç giyiminize en az sizin kadar özen göstererek tasarladığımız modellerimizi görmelisiniz.

Bayanlar için iç giyimde vazgeçilmez olan sutyenlerimiz sizin istediğiniz tüm özellikleri kapsar. İster dantelli ister düz ister destekli isterse straplez sütyen modellere çok kolay ulaşabilirsiniz. Her bayanın beden ölçüleri düşünülerek birçok sütyen modeline rast gelebilirsiniz.

Gelinlik altına iç çamaşırı giyiminde tereddütsüz kabul edebileceğiniz jartiyer modellerini görmekten jartiyerinize karar vermemenizi öneririz. Düğün gününüzde gelinlikle çok rahat hareket özgürlüğü istiyorsanız son günlerde gelin olacak adaylarımız jartiyer tercih etmektedir. Sitemizde erkekler de düşünülmüştür. Aynı hassaslığı erkek iç giyimde de gösteren sitemizde erkek boxer çeşitlerine de bakmanızı tavsiye ederiz.

Bahsettiğimiz tüm çeşitlere ve iç giyime öncülük eden sitemiz Monbagi ‘ye hepinizi bekleriz. Kaliteyi kendi gözlerinizle görmelisiniz.