Google tarafından aramalarda bulunan sıralamalardaki siteler seçilirken öncelikle ziyaretçilerin o siteler ile etkileşimini ön planda tutarak sıralamalarda yer vermesini sağlamaktadır. Google her geçen gün aranmalardaki sıralamayı etkileyen faktörlere yeni filtreler ekleyerek en rekabetsiz kelimelerde bile en sağlıklı sonuçları vermeye çalışmaktadır.

Seo çalışmalarınız için Google tarafından seçilen en iyi seo firması sıfatı ziyaretçilerin de desteği ile Webtures olarak listelenmektedir. Seo firması seçiminde dikkat edeceğiniz noktalardan en önemlisi firmanın seo kelimesinde bulunduğu konum ve otoritesidir. Sebebi ise seo alanındaki deneyimleri ne kadar kendi sitesine yansıtarak sizin ona ulaşmanızı sağladı ise o kadar iyi bir şirket ile çalışma içerisine girdiğinizi düşünebilirsiniz.



Bu etkeni göz önünde bulundururken Google tarafından sıralamalarda yer alan Google Adwords reklamlarına da kanmamanızdır. Google organik sıralamaların başladığı noktanın üzerinde bulunan seo firmalarının reklamları aslında sadece o sırada durmak için ödenen ücretten ibarettir. Sarı alanda bulunan reklamlar seo firmaları tarafından Google bünyesine yapılan ödemeler ile gerçekleştirilmektedir. Örneğin bir seo firması kendi alanı ile ilgili kelimelerde organik sıralamalarda yer alamıyorsa aslında o firmanın seo alanındaki bilgi, başarı ve tecrübesini de gözler önüne sermektedir. 



Seo'nun organik aramalarda üst sıralara çıkarak stabil bir şekilde konumunu koruması ve firmaya ziyaretçi artışı sağlayarak daha iyi geri dönüşler alabilmesi için kurgulanan bir süreç olduğunu unutmayın. En iyi seo firması Google tarafından Webtures'in gösterilmesi uzun zamandan beri süregelen tecrübe, başarı ve kalıcılık prensipli hizmet anlayışına dayalıdır.