Stresli , yoğun bir düğün temposunun ardından , ruhen ve bedenen rahatlayacağınız turlarla balayınızı geçirebilirsiniz. Balayı turunuzu hem yurtiçi hem de yurtdışı seçeneğini kullanarak iki farklı biçimde gerçekleştirebiliriz. Yurtiçi balayı turlarından başlamak istersek Türkiyenin en çok tercih edilen balayı bölgesinin Antalya olduğunu biliyor muydunuz?

Farklı tarz , bütçe ve zevklere sahip olan sınırsız sayıda balayı otellerini içeren Antalya da balayı turumuzu sonlandırıp eşsiz bir tatlin tadına varabiliriz. Antalya da ister herşeyin dahil olduğu ultra lüks bir otelde tembelliğin doruklarına ulaşabilir ya da dilersek kiraladığınız araçla çevreyi keşfederek stresi üzerinizden atabilirsiniz.

Çeşme ..... ılık termal suların bulunduğu plajlarda , eşsiz Ege mutfağina sahip otellerde balayınızı geçirmek mükemmel olacaktır. Gece gündüz hızlı yaşamayı seven balayı çiftleri için sonsuz eğlence fırsatı veren mekanlara sahip olan bu tatil beldesi serin yaz akşamları ile değişik fikirleri olan bir tatil fırsatını size sunmaktadır. Asos .... Antik Dünyanın felsefesini kokladığımız bu yerleşim yerinden , asla unutamayacağımız anılarla dönmek mümkün olacaktır.

Ya da yurtdışında geçireceğimiz bir balayı turu ile değişik mutfak kültürlerinin , doğal tarihi güzellerin eşsiz dostlukların tadını çıkartabilir yeni yerler keşfedebiliriz.

Balayı turuna ister yurtiçi ister yurtdışında çıkarsak çıkalım konaklayacağımız otellerde bize sunulacak olan çişitli kampayalar vardır. Bu kampayalar her bütçeye ve her zevke uygun olmakla birlite mükemmel bir tatl kapısını bize açmaktadır. Örneğin bir balayı turunun sonuçlanacağı bir oteldeki balayı kampanyasından bahsetmek istersek bu tarz özelliklerle karşılaşabiliriz ;

➢ Odaya yolanacak ücretsiz şampanya ,
➢ Ücretsz ikram edilen çilek tabağının yanı sıra karışık taze meyve tabağı ,
➢ Ücretsiz çikolata tabağının yanında , ünlü türk tatlıları ,
➢ Kalp şeklinde pasta ,
➢ Odada taze çiçekler ile özel süsleme ve çiçeklerin günlük değişimi ,
➢ Özel banyo set-up ( özel şampuan , duş jeli , sabun , cilt temizleme ürünleri , diş fırçası , diş macunu vs. )
➢ Özel havlu – bornoz – terlik ,
➢ 2. gün odaya ücretsiz kahvaltı ,
➢ 1 kere olmak üzere ücretsiz “ A LA CARTE RESTAURANT ” rezervasyonu ,
➢ Balayı çiftleri için masaj rezervasyonu ,
➢ Özel gidiş – geliş , havalanı – otel transfer hizmeti ,
➢ Geç çıkış hizmeti

Bu özellikler her otelde aynı olmayabilir yani tesise göre değişiklik gösterebilir. Her tesisin amacı ise balayı çiftlerine özel farklı sunumlarla hazırlanacak unutulmaz bir balayı imkanıdır. Çiftlerinde yapması gerekenler , bu imkanları değerlendiriken hem geçmişte kalan stresli günleri unutmak , partnerleri ile birlikte çıktıkları balayı turunda her anın zevkini sonuna çıkarmaktır. Çünkü bu anları özel ve güzel kılan en önemli ve gerek şart , çiftlerin mutluluğu ve huzurudur...

Detaylı bilgi ve uzmanlarımızdan destek için www.balayiturlari.com.tr 'den bilgi alabilirsiniz.