Teknolojide yaşanan gelişmeler yepyeni televizyon modellerinin piyasaya sunulması ile filmlerin ve dizilerin full hd kalitesinden sunulmasına neden oldu. Birbirinden farklı model ve içerikleriyle dikkatleri üzerine çeken televizyonlar teknoloji devi samsung’un üretim tesislerinde elden geçiyor.

Bu modeller arasında yer alan samsung 40f8000 3d led tv dünyasına yeni bir boyut kazandırdı. Sizi ekrana bağlayacak parlaklığı ve bir televizyonun sunabileceği tüm imkanları barındıran içeriği ile satışa gerçekleştirilen modelin 3 adet usb girişi bulunuyor. Dünyanın en eski televizyon üreticileri markalarından philips’in tasarladığı phılıps 55pdl8908s ise üst düzey performans motoru ve perfect pixel hd özelliği ile kalitede sınır tanımıyor.

Samsung’un teknolojiye sağladığı yeniliklerden bir diğeri de samsung 55f7000. 3d özellikli olan televizyonun yüksek formatlı çözünürlüğü izleyenleri büyülüyor. Serinin bir başka modeli olan samsung 32f6510 yüksek tazeleme hızı ve geniş ekranıyla sizi en iyi görüntü kalitesiyle buluşturuyor. led televizyon modelleri arasında yer alan lg 55la660s full hd çözünürlük formatı ve mükemmele yakın ses ve görüntü kalitesiyle sektöre ayrıcalık kazandırıyor.