Teknolojinin nimetlerini kullanmaya tam anlamıyla da olmasa da gerçek mana da yavaş yavaş başladığımız yıllardan bir tanesinin içerisinde olduğumuz 2014 yılında her şeyi alt üst etmiş bir oyun olarak karşımıza çıkan Flappy Bird oldukça fazla indirme ve kurulum sayısına ulaşarak dünya genelinde pek çok uygulamayı geride bırakmayı başardı.

Flappy Bird yakaladığı bu başarı aslında yapımcıları tarafından düşünüldüğünde belki de onların bile süpriz yaşadıklarını söyleyebiliriz. Çünkü oyunun tutulmasını sağlayacak olan bir neden bulunmuyor gibi görünüyor. Çünkü yapı itibariyle oldukça kalitesiz, görsel geliştirmeleri bulunmayan ve oldukça sade ve eski bir oyun gibi görünmesine rağmen oynanmaya başladıktan sonra insanı gıcık eden tarafı nedeniyle hırs kurbanı oluyoruz. Bu da oyunun çok fazla oynanmasına ve kendisine bağılı kalınmasına neden olan en temel tarafı. Aslında muhteşem efektlere ve görsel açıdan kaliteli grafiklere sahip olan oyunlar bile bu kadar oynama sayısına ulaşmadan son bulabiliyor. Yapılan yatırımların gerçekten başarılı olunması sağlanamıyor. Fakat Flappy Bird tüm bu tabuları yıkmayı başarmış ve kişilerin arasında oldukça ileri seviyede oynanmayı başarmıştır.

Flappy Bird Oyna linkine tıklamanız durumunda Oyungoo.com (Oyun Oyna) sitesi üzerinden oldukça kolay biçimde oyunu oynama keyfini elde edebiliyorsunuz. Mobil cihazı Android ya da iOS olmayan kişiler telefona bağlı kalmaksızın bilgisayarları üzerinden bu oyunu oynayabilmektedirler. Güzel ve eğlenceli vakit geçirmek hatta sinirlerinizin patlama noktasına gelmesini sağlayacak kuş oyununu denemenizi öneriyoruz.

Bir oyundan üstün meziyetler beklemiyorsanız, sahip olduğunuz sinirlerinizin gerilirken keyifli vakit geçirmeyi düşünüyorsanız kesinlikle oyunu denemenizi önerebiliriz. Çünkü herkes tarafından oynanmaya başlayan bu oyun yakın zamanda çevrenizde de pek çok kişi tarafından konuşulmaya başlanacaktır. Bu nedenle şimdiden vakit kaybeden oynama kolaylığını bilgisayarınızdan bile yakalama şansına sahipsiniz. Fazla uzaklarda ya da mobil cihazlarda aramaya gerek yok bilgisayarda bu oyunu oynamak artık oldukça kolay.