Sıcak günlerde ne giyeceğine karar veremeyen kadınların aklına ilk olarak şüphesiz elbiseler gelir. Başka parçalarla kombin gerektirmediğinden kolay bir seçim olan elbiseler, peki yeni sezonda nasıl olacak?

Biz de kadın giyim sektörünün başarılı isimlerinden Sateen’in yaz koleksiyonlarını inceledik. Yüksek bir müşteri potansiyeli olan Sateen, yaz modası ile ilgili bize en iyi ipuçlarını verebilecek firmalardan bir tanesi.

Sateen’in koleksiyonunu incelediğimizde gözümüze ilk çarpan, renklerin kullanımı oldu. Yaz ayları canlı renklerin sezonudur evet ama Sateen, renk kullanımında oldukça cesur davranmış. Ayrıca desenli elbise modelleri de oldukça fazla. Bu arada düğün gibi özel etkinliklerde tercih edilen abiye elbise modelleri satışı da yapılıyor. Abiye elbise modelleri seçenekleri de kısa ve uzun modeller ile oldukça fazla çeşitlendirilmiş durumda. Abiye elbise modellerine olan büyük ilginin sebeplerinden bir tanesi de mezuniyet döneminin yaklaşmış olması.

Abiye elbise modellerinin yanı sıra koleksiyonlarda klasik elbise modelleri de bulunuyor. Sarının ağırlıkta olduğu yeni koleksiyonlar, sokakları etkisi altına alacağa benziyor.

Siz de bu etkinin büyüsüne kapılmak istiyorsanız, en yakın bir Sateen mağazasına uğramanızı tavsiye ediyoruz. Eğer bulunduğunuz yerde Sateen mağazası yoksa https://www.saten.com/ adresinden de firmanın ürünlerine ulaşabilirsiniz. Her ürünü sitede bulamam diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, çünkü Sateen internetten alışveriş sektörünün en iyi firmalarından bir tanesi. Sürekli güncelledikleri stokları ve ekledikleri yeni ürünleriyle e-ticaret sektörünün devlerinden biri haline gelmiş durumda.