Star TV canlı izleyicilerinin pek çoğu dizilerden yana tercihte bulunmaktadır. Dizi izlemek isteyenlere son derece farklı çeşitlilikte dizilerin sunulduğu görülmektedir.

Romantik film ve dizilerden hoşlanan pek çok kişinin izlemekten keyif aldıkları dizilerden biri olan Aşkın Bedeli pek çok dizi izleyicisini ekran başına çekmektedir. 9 Eylül 2013 tarihinde yayına başlayan Türk aile dizisi drama, aile ve aşk türlerinde olan bir dizidir. Söz konusu dizinin başrollerinde Deniz Bolışık, Zeynep Aydemir ve Ali Mert Yavuzcan oynamaktadır. canlı tv izle yicilerinin merakla yeni bölümlerini bekledikleri dizide Haznedar Holding’in genç veliahtı olan Poyraz’ın hayatı konu edilmektedir. Eşi Sedef ve oğlu Uğur ile mutlu olan Poyraz’ın bu mutluluğu uzun sürmeyecektir. Genç bir adamın çok eski zamanlardan kaynaklanan düşmanlıkları bulunmaktadır. İntikam almak isteyen bu genç adam Sedef’i kaçıracak, yerine başka bir kadın gönderecektir. Bundan sonra olaylar birbirini izleyecek ve sadece aşkla söz konusu sorunun üstesinden gelinip gelinemeyeceği sorgulanacaktır. canlı tv izle mek isteyen pek çok kişi Star TV’de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı diziyi izlemektedir.

Söz konusu dizinin yeni bölümlerini merakla bekleyen pek çok kişi bu dizi sayesinde ekran başlarında yerlerini almaktadır. Söz konusu dizide Umut adındaki genç kızın yaşam mücadelesi konu edilmektedir. Umut çalıştığı yerde biri ile tanışacak ona aşık olacaktır. Ancak zaman içinde dizide farklılıklar olacaktır. Hem eğlenceli hem de romantik bir hikaye olan Benim Hala Umudum Var dizisinin başrollerinde Gizem Karaca, Şükrü Özyıldız ve Berk Oktay oynamaktadır. Söz konusu dizinin senaryosunu Onur Uğraş ve Deniz Alçay paylaşmaktadır. Filmin yapımcısı ise Faruk Turgut’tur. Umut’un Hakan karakteri ile mi yoksa Ozan karakteri ile mi beraber olacağı pek çok dizi izleyicisini ekrana bağlamaktadır.

Star TV canlı izlemek isteyen pek çok kişi Bir Erkek Bir Kadın adlı diziyi izlemeyi tercih etmektedir. Söz konusu dizide kadınlar ve erkekler arasındaki ilişki son derece komik bir şekilde ekranlara taşınmaktadır. Erkeklerin söylediklerinden kadınların ne anladıkları, kadınların davranışlarının erkekler tarafından nasıl yorumlandığı gibi konulara değinen Bir Erkek bir Kadın komedi dizilerinden hoşlanan pek çok kişinin severek izleyecekleri dizilerden biridir. Canlı TV izleyen kişiler de söz konusu dizinin bölümlerini sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile paylaşmaktadır. star tv canlı izle mek isteyen pek çok kişi aynı zamanda Med Cezir dizisini de izlemekten keyif almaktadır. Star TV’de Cuma günü yayınlanan dizinin senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu üstlenmiştir. Söz konusu TV dizisinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenmiştir. Med Cezir dizisinin ilk bölümü 13 Eylül 2013 tarihinde yayınlanmıştır. Amerikan yapımı olan The O. C. dizisinden uyarlanan Med Cezir dizisi Ay Yapım tarafından çekilmektedir. Söz konusu dizinin 3 bölümünün senaryosu yazılmıştır. Çekimleri Ağustos ayında başlayan dizinin tanıtım filmi Tuzla’da çekilmiştir. The O. C dizisinin çekimlerini yapan Warner Bross’un da bu diziyi son derece beğendiği ve onayladığı bilinmektedir. Setinin dünya standartlarında olduğu açıklamasını yapan Warner Bross söz konusu dizinin Türk versiyonunun da yabancısı gibi ilgi çekeceğini belirtmiştir.

Gerçekten keyifle bir dizi izlemek istiyorsanız ve tercihiniz Star TV’den yanaysa pek çok farklı dizi senaryosu ile karşılaşacaksınız. Canlı TV izleyicilerinin izlemekten hoşlandığı dizilerden bazıları da Muhteşem Yüzyıl ve Ben de Özledim adlı dizilerdir. Muhteşem Yüzyıl geçmiş dönemlerde son derece tartışmalı bir dizi olarak bilinmektedir. Özellikle tarihe ilişkin vurgusu nedeni ile tartışılmıştır. (Tanıtım Yazısı)