Televizyon, ev ve işyerleri için vazgeçilmez bir araçtır. Teknolojinin gelişmesiyle beraber grafiksel ve donanımsal açıdan muazzam televizyonların üretilmeye başlanması, televizyon keyfinin katlanarak artmasına vesile olmuştur. Televizyon, kültürel benliğimizde de daima kendisine yer bulmuştur. Nesillerden bu yana devam eden televizyon tutkusu, 21. yüzyılda teknolojik bir kalıba yerleşmiştir. Her bireyin televizyona olan tutkusu farklı biçimlerde gelişebilir. Örneğin; ev hanımları, kadın programlarını ve dizileri izlemeye adeta bayılırlar. Gündüz kuşağında kadın programları, akşam kuşağında ise birbirinden heyecanlı dizilerle keyif dolu zaman geçirme şansı elde eden hanımlar, televizyona tutkuyla bağlıdırlar. Erkekler ise daha çok spor müsabakalarını izlerler. Özellikle ülkemizde futbol tutkunlarının televizyona olan bağlılığı hat safhadadır.

Şu ana dek bahsettiğimiz tüm yayınlar, ülkemizde tek bir dijital platformda yer almaktadır. O da Digitürk’ten başkası değildir. Digitürk, yüzlerce farklı kanalıyla ülkemizde hizmet veren en büyük dijital yayın sağlayıcısı olarak dikkat çeker. Digitürk, her yaşa ve her zevke uygun kanal seçenekleriyle uzun yıllardan beri ülkemizde başarıyla hizmet sağlamaktadır. Digitürk, Lig Tv kanallarıyla spor müsabakaları kapsamında tekelci bir hizmet sağlamaktadır. Maç yayınlarını izlemek için tek seçenek Lig Tv’dir. Lig Tv izlemek için Digitürk üyelik sözleşmenizin olması şarttır. Digitürk üyelik sonrasında Lig Tv kanalları için hazırlanan paketlerden birini seçerek spor müsabakalarını seyretme şansına sahip olabilirsiniz. Lig Tv kanallarında sadece ülkemizde yayınlanan maçları değil; diğer liglere ait maçları da canlı olarak takip edebilirsiniz. Digitürk, spor alanında sadece Lig Tv ile hizmet vermekle yetinmemektedir. Daha birçok yerli ve yabancı spor kanalı sayesinde futbol, basketbol, tenis, voleybol, hentbol ve diğer spor dallarının heyecanını yaşayabilirsiniz.

Digitürk, internet üzerinden de gelişmiş bir hizmet ağına sahiptir. Digitürk üyeliğinizin bulunması durumunda internet bağlantınızın olduğu her yerde Digitürk yayınlarını izleyebilirsiniz. Üstelik spor müsabakalarını canlı olarak izleme şansına da nail olacaksınız. Digitürk, internet üzerinden Digitürk Play ile hizmet sağlamaktadır. Digitürk Play, bu bağlamda en gelişmiş ağ olarak dikkat çekmektedir. Benzer hizmetlerden kat kat üstün olan Digitürk Play, Digitürk’ün ne derece kaliteli bir dijital yayın kaynağı olduğunun en net göstergelerinden biri olarak dikkat çekmektedir. Artık seyir keyfini sadece televizyonunuzdan değil bilgisayarınızdan, tabletinizden ya da cep telefonunuzdan da yaşayabileceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Digitürk üyelik esnasında Digitürk Play seçeneklerinden yararlanmak olacak. Digitürk Play sayesinde internet bağlantısının olduğu her yerde seyir keyfini yaşayabileceksiniz.

Digitürk, teknolojiden ve bilimden en iyi şekilde yararlanan nadir markalardan biri olarak dikkat çeker. Teknolojik gelişmeleri uzaktan izlemekle yetinmeyen; kendi teknolojisini kendi geliştiren bir yapıya sahip olan Digitürk, günden güne bu bağlamda daha gelişmiş bir yapıya bürünmektedir. Bu durum, en çok da Digitürk abonelerinin işine gelmektedir. Beklentilerden daha fazlasını sağlayan Digitürk, abonelerine verdiği değeri bu şekilde göstermektedir. Eğer Digitürk abonesiyseniz siz de bu özelliklerden yararlanabilirsiniz. Henüz Digiturk üyeliğinizi yaptırmadıysanız bunun için acele etmenizi tavsiye ederiz. Uygun Digitürk üyelik koşulları sayesinde Digitürk üyesi olmak artık çok ama çok kolay. Dijital dünyanın lideri olan Digitürk, size özel fırsat ve kampanyalarıyla artık bir adım ötenizde duruyor. Tartışılmaz bir kaliteye sahip olan Digitürk’ün özel hizmetlerinden yararlanmak sizce de mükemmel olmaz mı? O zaman daha fazla vakit kaybetmeyin ve kendinizi mükemmel ötesi yayın keyfinden daha fazla mahrum bırakmayın. Aradığınız her şey ve çok daha fazlası sadece Digitürk’te sizleri bekliyor. Üstelik şimdi Digitürk üyesi olmak hem çok kolay; hem de oldukça avantajlı. Hadi o zaman siz de biran önce Digitürk’teki yerinizi alın ve koltuğunuza kurulup muhteşem yayınları izlemeye koyulun.