Basit bir oyun bağımlılık yaratabilir. Bu haberde tanıtacağımız oyun saatlerinizi alacaktır! Oyunu bitirmek neredeyse imkansız. Bilinen en zor oyun olarak gösteriliyor. Aslında oyunun oynanışı gayet basit. Klavyenin yön tuşları ile oynayabiliyorsunuz. Ancak bölümleri geçmek o kadar kolay değil. Oyundaki engeller çok sinir bozucu. Tam oyunu bitirdim dediğiniz anda yanıyorsunuz.

Oyunun tek güzel yanı sınırsız yanma hakkınızın bulunmasıdır. Ancak bu özellik sizi bilgisayar başında saatlerce tutabilir. Henüz telefonlar için olan versiyonu yayınlanmamış bu oyunu şu an için sadece web üzerinde oynanabiliyor.

Oyunazor.com sitesine girerek bu oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Dünyanın en zor oyunu ismiyle yayınlanan bu oyunda ilerlemek çok zor. Oyun o kadar sinir bozucu ki bilgisayarları kırmaya sebep olabilir.

Oyunun kitlesi günden güne artıyor. Bağımlılık yaratan oyunlar son zamanlarda dikkat çekmeye başlıyor. Flappy Bird ile başlayan bu furya dünyanın en zor oyunu ile devam ediyor. Ancak bu oyunun tek handikapı cep telefonlarını desteklememesidir. Web üzerinden bakalım daha kaç kişiye ulaşabilecek. Sizde bu oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Flash oyunların geleceği yıllardır tartışılıyor. Flash teknolojisinin tarayıcıların performanslarını kötü etkilediğine dair haberler oldukça çok yapıldı. Ancak bu spekülasyonlara rağmen oyun geliştiricileri flash oyunları üretmeye devam ediyor. Son dönemlerde oldukça başarılı oyunlar bu teknoloji sayesinde yapılabiliyor.

Ayrıca bu oyunun tam tersiz olan Dünyanın En Kolay oyunu da bir o kadar eğlenceli. Dilerseniz hemen