Futbol oyunları, basket oyunları ve tenis oyunları internette en çok tercih edilen, en keyifli oyunlar arasında. Canımız sıkıldığında gerçekten de, oyun oynamak aklımıza geldiğinde özellikle erkekler spor oyunlarını oldukça seviyor. Eğer FIFA ya da PES için vaktiniz yoksa, internette anında takılmadan oynayabileceğiniz, son derece keyifli bir spor oyunu oynamak istemez misiniz? Kafa topu ile birçok farklı alanda, gerek tek kişi gerek de iki kişi olarak spor oyunları oynayabilir, son derece heyecanlı ve başından bir saniye ayrılamayacağınız lig maratonları ile doyasıya vakit  geçirebilirsiniz.

Kafa topu ile futbol oynayabilir, tenis kortlarının yeni heyecanı olan ayak tenisi oynayabilir ve basket potalarına ayak basketi oynayarak zorlu şutlar atabilirsiniz! Bunun dışında, 2014 Brezilya Dünya Kupası heyecanını da burada kafa topu ile yaşayabilirsiniz! Birçok iddialı ülke ve futbolcu ile, futbol konusunda ne kadar başarılı olduğunuzu ölçmenin artık vakti geldi…

Tekli maçlar dışında, Premier Lig ile, İngiltere'nin en Manchester United, Arsenal gibi ünlü kulüplerinin yıldız futbolcularını seçerek uzun sürecek bir lig maratonuna katılabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, hiçbir ücret ya da üyelik gerektirmeyen bu harika oyuna bir an önce başlamak… Kafa toplarında iyiyseniz, şutlarınıza gerçekten güveniyorsanız zorlu rakipleriniz sizi tenis kortlarında, basket salonlarında ve futbol sahalarında bekliyor.. İddialı maçlar ve keyifli vakit için sizleri kafa topu heyecanına davet ediyoruz.