Her geçen gün Türkiye ve Dünya televizyonculuk sektöründe sinema filmleri ve televizyon dizileri izleme oranları artmaktadır. Lakin artık yapımcılığını ve yönetmenliğini kendimizin yaptığı bazı fimler izlenme rekorları kırarak dünya basınında yankı uyandırmaktadır.

Aynı şekilde yine yapımcışığı Türk yönetmenlere ait olan ve atv, kanal d gibi büyük ulusal kanallarda yayınlanan dizilerimiz sadece Türkiye'de izlenmekle kalmayıp diğer ülkelerde de reyting rekorlarını alt üst etmektedir. Bu da bize gösteriyorki dizi sektörümüz de oldukça kendini geliştirerek dünya sinema ve dizi sektörü ile bo ölçüşebilir seviyeye gelmiş demektir. Gelişen ve değişen teknolojinin getirdiği bazı imkanlar bize bu tür dizileri internetten de kolaylıkla her yerde izlememize olanak sağlamaktadır. İnsanlar özellikle internetten atv canlı seyretmek istediklerinde hiç beklemeden, yayın esnasında takılmadan sevdiği dizi filmini bir solukta seyretmek istiyor. Tabi bu da izleyicilerin en doğal hakkıdır ki bu fikre sanırız herkes hemfikir bir yaklaşımla karşılamaktadır.

Birçok kanalda bir çok dizilerin yayınlanması tabi izleyenlerin kafasını karıştırmakla birlikte aynı yayın saatine denk gelen dizileri izleme konusunda oldukça sıkıntı yaşamaktadırlar. Kanallar arasındaki rekabetten ötürü izleyicileri bu gibi durumlara düşürmek kanal yöneticileri açısından çok normal karşılansa da hem sosyal medya hem de izleyiciler bu tür durumlara sokulduklarından dolayı oldukça rahatsız olduklarını sık sık dile getirmektedirler.

Ulusal kanal yöneticilerinin bu tür durumları bu güne kadar pek önemsememiş olması tabi bundan sonra da önemsemeyecekleri anlamına gelmediği gibi tamamen izleyici sayısını arttırmak olan kanallar açısından da bu tür yorumlara ve eleştirilere kulak tıkamak tabiki uzun vadede yine kendileri için reyting kaybına sebep olabilecek davranışlar olarak görülmektedir.

İnternetten diziseverler atv canlı izle gibi kelimeler ile search yaptılarında en doğru ve en kaliteli yayınlara ulaşmalarını sağlayan google gibi kaliteli siteler her gün algoritmalarını değiştirerek ziyaretçilere en güvenilir ve sorunsuz siteleri ulaştırmak adına çok uğraş vermektedirler. Atv kanalında yayınlanan kurtlar vadisi pusu ve kaçak gibi dizileri çok seven izleyicilerin bu tür dizileri izlemek isterken seçtikleri web sitelerini çok iyi analiz ederek seçmeleri hem kendileri açısından hem de belirli emekler sonucu ortaya çıkan ve hizmetlerine devam eden siteler açısından en iyisi olacaktır.

Geçenlerde editörlerimiz tarafından sizin için araştırmalar sonucu bu tür siteler içerisinden en kaliteli ve düzgün yayın yapan bir canlı tv izleme sitesilerinden biri olan www.astvizle.com sitesi olduğuna karar vermiş olduğumuzdan sizlere de internetten canlı tv izleyeceğiniz zaman dizilerinizi ve programlarınızı şiddetle bu siteden izlemenizi tavsiye ediyor ve iyi seyirler diliyoruz..