Her geçen gün hayatımızın vazgeçilmez birer parçası haline gelen akıllı telefonlara teknolojinin gelişmesine paralel yeni üyeler ekleniyor. İnsan ihtiyaçlarını tek bir telefonla karşılamaktan da fazlasını amaçlayan akıllı telefonlar oldukça üstün özelliklere sahip. Windows işletim sistemi ve 8 mp kamerası muhteşem işlemci performansıyla htc accord Windows phone 8x mavi akıllı telefon göz kamaştırıyor.

Tasarım donanım yazılım olarak oldukça başarılı olan  blackberry z10 siyah akıllı telefon blackberry'nin kendini yenilemesi adına oldukça önemli bir adım. Muhteşem ses deneyimi 4 çekirdekli işlemcisi yarı yolda bırakmayan batarya teknolojisi 16 GB hafızası ve 13,1 mp kamerasıyla lg g2 16gb black akıllı telefon telefon dünyasında çığır açmış durumda.

Çift çekirdek işlemcisi Windows işletim sistemi 32 GB kapasitesi ve 8 mp kamera çözünürlüğüyle  Nokia lumia 920 kırmızı akıllı telefon tercih edilebilir telefonlar arasında. Akıllı telefon dünyasının vazgeçilmezlerinden samsung teknolojisi ile üretilmiş samsung ı9500 galaxy s4 16 GB beyaz akıllı telefon muhteşem işlemci performansı 13 mp kamerası 16 GB kapasite ve maksimum 64 GB arttırılabilir hafızasıyla alanında en çok tercih edilen telefonlardan biri.