Yarış tutkunları ekran başına… Sizler için oluşturmuş olduğumuz yeni oyuna başlamaya hazır mısınız? Tam istediğiniz gibi tasarlanan bu güncel yeni oyunlara başlayabilmek için sitenin ortasındaki linklerden 3D İkili Araba yazısına tıklayınız. Tıklamış olduğunuz bu linkte karşınıza çıkacak olan 4 farklı renkteki (Kırmızı-Yeşil-Mavi-Turuncu) araç seçeneklerinden kilitsiz olanı (MOUSE) ile seçiniz.

Seçtiğiniz aracın yarış içerisinde kontrolünü sağlamak için klavyenin ‘YÖN’ tuşlarını devreye koyacaksınız. Oyun içerisinde bulunan tek rakibinizi geçmek için ekranın alt bölümündeki HARİTA seçeneğini hızlı bir şekilde tıklayınız. Engebeli yolda hareket ederken virajları çok iyi ayarlayıp yolun dışına çıkmamaya gayret etmelisiniz. Yolun dışına çıktığınız an hızınız azalır ve tek rakibiniz olan aracın gerisinde kalabilirsiniz. Yarış toplam 3 turdan oluşmaktadır. Bu turlarda rakibinize üstünlük sağladığınız an 100 puanın sahibi olarak ilk yarışı bitireceksiniz.

Oyunda bir sonraki alanlara geçtiğiniz an kilidi açılmış olan parkur ve araç seçeneklerini seçip yeniden yarışın içine gireceksiniz.

Sitemizin Araba Oyunları kategorisinde zaman geçirmeye başladığınız an gitmek istediğiniz alanlara gitme fırsatını elinizde bulunduracaksınız. Araba kategorisinin en iyi oyunlarını görmek için TOP 10 yazılı alana hızlıca tıklayınız. Tıklamış olduğunuz bu alanda karşılaşacağınız zorlu rakipleri geçmek için fabrikadan en iyi araçları zaman kaybetmeden seçmelisiniz.

Seçtiğiniz aracı yolda hareketlendirmeden önce en iyi mücadele şeklinizi ortaya koyup rakip araçlara gözdağı vermeyi amaçlayacaksınız. Ateş Ve Su Oyununa yeniden başlamak için en sevdiğiniz arkadaşınızı yanınıza alıp birlikte yeni bir aksiyonun içinde yer almak için son hazırlıklarınızı yapacaksınız. Herkesin oynamak istediği bu güncel oyunları oynarken puan gelirinizi an az 500’e çıkartmanız gerekmektedir. Aksi halde artık bu alanda bulunmama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Umarım sizden istenilen puanları zaman kaybetmeden toplayabilirsiniz.