Yepyeni en kaliteli son çıkan ‘FLASH’ oyunlarında yer almak ister miydiniz? Sizleri düşünerek eklediğimiz savunma.oyunu.com.tr gibi listemizde bu tür bütün çalışmaları bulabileceksiniz. İşten eve yorgun geldiğiniz günlerde bile bütün stresini alarak sizleri mutlu edecektir. Koruyacağınız bölümü sonuna kadar savunarak uyguladığınız taktikler ile düşmanlarınıza imkân vermeyeceksiniz. Listede yer alan savunma oyununda bazen bir aracı, bazen önemli bir kişiyi, ara sırada bir bölgeyi koruyacaksınız. Önemli olan kısım ise nereyi koruduğunuz değil, koruyabilmiş olmanızdır.

Onlara karşı silahlarınızla cevap vererek hepsini alt üst edeceksiniz. Kurduğunuz mükemmel taktiklerle işlerini bitirebileceksiniz. Büyü olarak savunma yaptığınızda düşmanınıza sihirli saldırılar gerçekleştireceksiniz. Bunun içinde klavyenizde yer alan çeşitli tuşları kullanabileceksiniz. Her uygulamanın açıklamasında nasıl oynandığını ve neler yapabileceğinizi anlatan bir açıklama bulabileceksiniz.

Savunma işlemini en güzel gerçekleştiren gerçek hayatta ise Ninjalardır. Bildiğiniz gibi Japonların kendine has dövüş sanatıdır. Ninja.oyunu.com.tr bölümünde yer verdiğimiz aklınıza gelen her çeşit uygulama bulabileceksiniz. Birbirinden çeşitli dövüş teknikleri görerek onların kullandığı silahların hakkında daha detaylı bilgi alacaksınız. Bu arada bunları yaparken sizleri de eğlendirecek stresten uzak bir yerde yüzünüzü güldürecektir. 3 boyutlu kalitede uygulamalar aralarında vardır. Aramanıza gerek kalmadan size tavsiye olarak gösterilecektir. Bir dönemler kendilerini savunmak amacıyla öğrendikleri bu sanat artık spor olan gündemimizde de yer alıyorlar.

Çok hızlı olmaları ve kendilerine has özel güçleri olması oyun severlerin ilgisini daima çekmeyi başarmıştır. Filmlerde de izlediğimiz sahnelerde esinlenerek bir kaçını yine bölümleriyle bulabilirsiniz. Onların en büyük kozları ise uyguladığı stratejilerdir. Üstün zekâları sayesinde rakipleri 100 kendileri 10 kişi iken stratejik bilgileriyle üstünlük sağlamaktadırlar. Strateji.oyunu.com.tr de ise savaşları nasıl kazanabileceğinizi görebilirsiniz. Partililiğiniz illa ki her zaman işe yarayacaktır. Fakat ordu savaşları gibi müsabakalarda belirli bir taktik ya da strateji uygulamaz iseniz ne kadar hızlı olursanız olun boşa gidecektir.

Örnek; verecek olursam satrancı düşünebilirsiniz. Piyonları önden yem olarak sürüyor ve arkadaşından kale, fil, at, vezir gibi karakterlerle rakibin büyük ve güçlü olanlarını imha ediyorsunuz. Savaşlarda aynı bu şekilde idare edeceksiniz. Tank olabilecek güçlü dayanıklı savaşçıları öne sürecek ve arkalarında okçu bırakarak düşmanın işini bitireceksiniz.