Vakko Türkiye’de doğan ve dünyaya kısa süre içinde açılan, seçkin bir moda markasıdır. Ürünleri adeta ikonik semboller haline gelen Vakko yurt dışında da oldukça ilgi görmektedir. Vakko çantalar Paris, Milano, Londra ve New York gibi modanın kalbinin attığı şehirlerden gelen tasarımcılarıyla Türk ve dünya markalarını aynı çatı altında buluşturup, her türlü moda esintisini kaynak alarak, liderlik yolunda hızla ilerliyor. 2014 Vakko çanta modelleri önceki yıllarda olduğu gibi göz dolduruyor. Çanta Moda sitesinden detaylara ulaşabilirsiniz.

Markanın kıyafet, ev tekstili, gelinlik, aksesuarlar ve dünyaca bilinen çikolatalarının yanı sıra ayakkabı ve çantada da oldukça iddialı. Özellikle bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan çantalar, Vakko’nun harika tasarımlarıyla hayat bulup bayanların şıklığını her ortamda tamamlıyor diyebiliriz. Klasikleşen çanta modellerinin yanı sıra iki sezondur, daha spor ve daha renkli çanta modellerini de görüyoruz. Modanın belirleyici isimlerinden biri olan Vakko, her sezon tasarladığı çanta modelleriyle ilgi odağı olmayı başarıyor. Özellikle çalışan bayanların daha fazla tercih ettiği Vakko Çanta Modellerinde her zevke uygun çanta bulmak mümkün.

2014 Vakko çanta koleksiyonunu incelediğimiz zaman ise, clutch ve tote çantaların ön planda olduğunu söyleyebiliriz. 2014 modasının renkleri arasında bulunan bordo, yeşil, mavi siyah ve turuncu renklerini ise koleksiyonunda ayrıca değerlendirmiş. Çantalarının yanında aynı renk ve desenden cüzdanda görebileceğimiz Vakko’da sınırsız renk ve deseni bulmanız mümkün.

Hemen buraya tıklayarak 2014 yılına damga vuracak Vakko'nun tüm çanta modellerini inceleyebilirsiniz.