2011 yılında MüzikBakkal, yaklaşık 3 yıldır müzikal anlamda bilgi vermeyi amaçlayan internet siteleri ile müzisyenlere ulaşan bir müzik merkezi ve aynı zamanda enstrüman satışlarının da sağlandığı sanal konumda bir elektronik mağazadır.

MüzikBakkal’ın esas hedeflediği konu ise toplumun müzikal gelişimine katkıda bulunmak ve bireysel olarak bu yolda ilerleyen amatör müzisyenlere yol göstermektir. Yaşanan sıkıntıları ve ihtiyaç duyulan her türlü gereksinimleri biliyor olmaları, site için en iyisini uygulamada büyük rol oynamıştır. Müziğe gönül vermiş bir kitleden oluşan MüzikBakkal’ın sanal mağazası, resmi anlamda 2013 yılında yayına girmiştir.

Her ürün gamında performans olarak rakiplerinden üstün ürünlere yer vermeyi amaçlayan MüzikBakkal’da en güncel ürünleri bulabilirsiniz. Müziğe dayalı her türlü ekipmanın, kulaklık gibi lifestyle ürünlerin ve müzik ile ilişkili birçok aksesuar ve hediyelik ürünün mevcut olduğu MüzikBakkal, bir müzisyenin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir yer haline gelmiştir. Kullanmayı düşündüğünüz herhangi bir müzik aleti hakkında merak ettiklerinizi de öğrenebileceğiniz bi platform olmayı hedeflemektedir.

MüzikBakkal’da yer alan ürünler içerisinde en çok satış yapılan enstrümanlar, kemanlar ve gitarlardır. Keman fiyatlarını, gitar fiyatlarını ve diğer çalgılar hakkında da çeşitli bilgileri burada bulabilirsiniz.

MüzikBakkal da, tüm ürünlerin detaylı teknik özelliklerini inceleyebilir; ürünlerin fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. MüzikBakkal, Stüdyo Ekipmanları, Perküsyon, Vurmalı Enstrümanlar, Yaylı Enstrümanlar, Nefesli Enstrümanlar ve daha birçok kategori altında hizmet vermektedir.