Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde attığı iki jeneriklik golle sarı-kırmızılıları galibiyete taşıyan Wesley Sneijder, açıklamalarda bulundu.

Wesley Sneijder, maç sonrası yaptığı açıklamada, attığı gollerle ilgili olarak, "Toplar zor yerlere gitti. Kalecinin de çıkarabileceği toplar değildi," dedi ve arkadaşlarını tebrik etti.

Fenerbahçe'ye şansının tuttuğunu sandığını söyleyen  Sneijder, "İyi galibiyetler geliyor, bunları önümüzdeki haftalara taşımamız gerekiyor," dedi.

Fenerbahçe'nin taca çıktığı halde hakemin verdiği golünü hatırlatan Sneijder, "2-0 öndeyken Fenerbahçe'nin attığı gol 1 metre dışarı çıkıyor ve gol oluyor. Maç 1-0 olsaydı ve o gol sonrası kimi suçlamamız gerekiyordu. 6 tane hakem var, bunu birinin görmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Maç 1-1 bitseydi bunun hesabını kim verecekti?" diye sordu.

"VOLKAN'I CEZALANDIRDIM"

Wesley Sneijder, GSTV'de de canlı yayına katıldı. Galatasaray'ın efsanevi futbolcularından Hakan Şükür ile İtalyanca konuşan Sneijder, "Attığım gollerle Volkan Demirel'i cezalandırdım" dedi. Hollandalı oyuncu, "Volkan maç boyunca zaman geçirmeye çalıştı. Ben de son dakikalarda attığım gollerle onu cezalandırdım. İki pozisyonun da gol olacağını biliyordum. En çok rahat ettiğim yer, forvet arkası. Bu galibiyet Borussia Dortmund maçı öncesi özgüvenimizi artırdı" ifadesini kullandı.