Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Urfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen saldırı için üzüntülerini dile getirdi.

Şenol Güneş, siyah beyazlıların ikinci etap kamp çalışmaları için gittiği Avusturya'da idman başlangıcında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Güneş, "Yine beklenmeyen bir şekilde, uzun zamandır gündemde olmayan maalesef kötü bir haberle tekrar eski günlere dönmüş gibi görünüyoruz. Tabii sayıyı bilmiyoruz ama sayıya bakmamak lazım. Ölen tüm kardeşlerimiz hepimizin yüreğini parçaladı. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Umarım ki acıları daha da büyümez. Şiddetin, terörün bitmesi için siyasilerin çalıştığını görüyoruz. Ama bu konuda maalesef çok bir mesafe alınmadığını görüyoruz. Kampın ilk gününde bunu duymak hepimizi üzmüştür, tüm Türkiye gibi. Kampın son gününde bir arkadaşımızı kaybetmiştik sakatlık olarak, kampın ilk gününde de çok daha büyük bir olay bu. Sporun dışında bir olay. Spor olmasın, hiçbir şey olmasın ama insanlara hiçbir şey olmasın. Olumsuzluk görmeyelim. Bugün bir kez daha bunu gördük, çok üzüldük. İnşallah buna da bir çözüm bulunur. Ben bu acıyı paylaşmak istedim" diyerek saldırıya olan tepkisini dile getirdi.

Bugün İstanbul’a geleceği açıklanan Beşiktaş’ın yeni transferi Ricardo Quaresma için yapılacak karşılama çArşı grubu tarafından iptal edilmişti.