Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Lukas Podolski, tatil için Antalya'ya geldi. Alman futbolcu, tatil sırasında Galatasaraylı yöneticiler ile transfer detaylarını görüşecek. 30 yaşındaki oyuncu tatilin ardından ülkesine dönecek.

NTV Spor'daki habere göre, sarı-kırmızılı yöneticilerin büyük ölçüde anlaşma sağladığı yıldız futbolcu için Arsenal kulübüyle de görüşmeler devam ediyor. 3 yıllığına Galatasaray'a imza atması beklenen Podolski, sarı kırmızılı yöneticiler ile son detayları masaya yatıracak.

Türkiye'de oynamaya sıcak bakan başarılı oyuncu, sözleşmesindeki ayrıntıları belirleyecek. Sarı kırmızılılar, Podolski'ye yıllık 3.5 milyon euro verecek. Alman futbolcunun sözleşmesinde ayrıca başarı bonusları da bulunacak.

ARSENAL'LE SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda görmek istediği isimlerden olan Podolski'nin Arsenal kulübü ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. İngiliz ekibi, Podolski için ilk görüşmede 8 milyon euro talep etmişti. Yönetim, bu rakamı düşürerek transferi bitimek istiyor. Başkan Dursun Özbek, Temmuz ayından itibaren biten transferleri açıklayarak taraftarların yeni sezon öncesi beklentisini karşılamayı hedefliyor.