Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmada, tribün rekabetinin sık karşılaşılan hareketlerinden birini sergileyip Fenerbahçe forması giyerek rakip takımı destekleyen bir grup taraftarın, Türk kanı taşıdıklarını düşünmüyormuş.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

CSKA Moskova karşısında iyi oynadıkları müsabakayı farklı kaybettiklerini anlatan Şakar, "Bazen futbol takımları iyi oynadığı zaman kazanamayabiliyor. CSKA karşısında iyi oynadığımız bir müsabakayı farklı kaybettik. Tabii ki bu bizi son derece üzdü. Daha üç maçımız ve alınacak 4 puanımız var. Önde olan takımla aramızda 2 puan var. Kalan 3 maçta puan kayıplarını telafi edip grubu en azından ikinci olarak tamamlamak istiyoruz. Gruptaki şansımız devam ediyor. CSKA Moskova'yı evimizde yenersek 7 puan yapacağız. Ben en kötü ihtimalle 2. olup gruptan çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"TÜRK KANI TAŞIDIKLARINI DÜŞÜNMÜYORUM"

CSKA Moskova maçında, Fenerbahçe forması giyerek rakip takımı destekleyip, kaşkoller sallayan grup hakkında da konuşan Şakar, "Ben onların Türk kanı taşıdıklarını da düşünmüyorum. Biz Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ediyoruz. Orada esas olan Trabzonspor değil. Biz Türkiye adına, ülkemiz adına başarı elde etmek için uğraşıyoruz. Onları da Fenerbahçe kulübüne mal etmek istemiyoruz. Çünkü bunlar bir azınlık. Bu doğru olan bir şey değil" ifadelerini kullandı. (internethaber)