Fenerbahçe Galatasaray karşılaşmasında Şükrü Saracoğlu tribünlerinde elindeki muzla kameralara yansıyan şahıs, ırkçı bir insan olmadığını ve yanlış anlaşıldığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşılaşmasında tribünlerden sahaya doğru gösterdiği muzla gündeme gelen şahıs BeyazTV'ye konuştu.

İsmi açıklanmayan T.D, şunları söyledi:

"O muz benim elimdeyken hiçbir Galatasaraylı futbolcu sahaya çıkmamıştı. Sadece Galatasaray teknik direktörleri ve Muslera vardı. İnanılmaz şekilde huzursuzum, iyi bir Fenerbahçeliyim ama o hareketi yapacak kadar şerefsiz değilim. Ben o muzu yemek için aldım. Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum ama ben hayatımda kimseye ırkçılık yapmadım. Drogba ve Eboue'ye böyle bir şey yapmadım. Bizde Webo da var Sow var."

ÖZÜR DİLEDİ

"Yanımda çocuklar vardı, yanımdaki adam muzu bana verdi. Muslera'ya karşı bir tepki oldu, ben de o tepkiye katıldım. Muzu ırkçılık olarak göstermedim. Ben böyle bir insan değilim. Kendi kulübümden de Galatasaray taraftarından da özür dilerim."

"Ben o hareketi kesinlikle Eboue ve Drogba'ya yapmadım. Muslera ısınmaya çıktığında ona karşı yapılan tezahürata eşlik ettim. O sırada kesinlikle Muslera dışında başka hiçbir futbolcu yoktu. Muzu da maça Almanya'dan gelen bir kişinin ikramıyla aldım. Kendim de Doğuluyum, hayatım boyunca ırkçılığa karşı mücadele etmiş birisiyim. Eğer benim bu hareketi Eboue ya da Drogba'ya yaptığım ispatlanırsa intihar ederim"

"O benim hayatımın en büyük hatasıydı. Ben hayatım boyunca ırkçılığa karşı mücadele ettim. Maçın atmosferiyle bazı şeyler oldu ama burada hiçbir şekilde kötü bir niyetim yoktu."

"DROGBA HAYRANIYIM"

"Ben bir Drogba hayranıyım, yıllardır onu sevgiyle izliyorum. Hiçbir şekilde hiçbir siyahi futbolcuya böyle bir tepki olamaz. Tekrar tekrar herkesten özür diyorum. Öldürülen Burak kardeşimiz için Allahtan rahmet diliyorum. Bu durum da Galatasaray camiasına mal edilmemeli. Beni siz aramadınız, ben sizi aradım ve doğruları, hissettiklerimi anlatmak istedim" (Sporx)