Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun hemen hemen her puan kaybından sonra UEFA, İspanya Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhine yaptığı konuşmaların Başkan Florentino Perez'in sabrını taşırdığı öne sürülüyor.

Real Madrid yönetiminden, yaptığı konuşmaların ardından yeterli desteği alamadığını düşünen Portekizli çalıştırıcı, sezon sonunda takım Şampiyonlar Ligini kazansa bile görevinden ayrılacak.

MARCA GAZETESİ: İKİ TARAF KAVGASIZ AYRILACAK

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesinde yer alan habere göre iki taraf karşılıklı anlaşarak ve kavga etmeden ayrılmayı düşünüyor.

Başkan Perez'in, Mourinho'nun yaptığı maç sonrası konuşmalardan rahatsız olduğu ve yönetim kuruluna "Mourinho böyle konuşarak kendi boğazını kesiyor" dediği öğrenildi.

Mourinho ise kendisinden sadece saha içinde başarı beklendiği, kendisine yapılan eleştiriler ve verilen cezalar sonrası kulübün arkasında durmadığını düşündüğü iddia edildi.

Haberde yönetimin sürekli Mourinho'nun arkasında olduğunu söylemesine rağmen, Atletico Madrid ile oynanan derbi maçın ardından yapılan görüşmede, başarılı teknik adama Real Madrid'in başında uzun süre kalmasının mümkün olmadığının açıklandığı belirtildi. (trt)