İtalyan teknik adam, Drogba ve Sneijder gibi iki-üç deneyimli oyuncuya daha ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Champions Dergisi’ne verdiği röportajda Galatasaray'a Avrupa'nın en iyi kulüplerinden biri olduğu için geldiğini dile getiren Roberto Mancini, sarı-kırmızılıların başına geçtiği için kendisini çok şanslı hissettiğini ifade etti.

Mancini, "Galatasaray'ı nasıl bir oyun anlayışıyla oynatmak istiyorsunuz?" şeklinde sorulan bir soruya, "Her teknik direktörün kendine has bir oyun anlayışı vardır. Bizim amacımız iyi oynayıp bu yıl da lig şampiyonu olmak" yanıtını verdi.

Devler Ligi'nde Real Madrid karşısında alınan 6-1 yenilginin ardından toparlanmanın kolay olmadığını belirten İtalyan teknik adam, Santiago Bernabeu'da ve Juventus karşısında iyi bir sonuç almak istediklerini dile getirdi.

"Futbolda asla asla dememek gerekir" açıklamasında bulunarak ikinci tur şanslarının devam ettiğini kaydeden Galatasaray Teknik Direktörü; sarı-kırmızılı taraftarlara da övgülerde bulundu.

“DROGBA VE SNEIJDER GİBİ...”

Sneijder ve Drogba gibi tecrübeli oyuncuların hem takım arkadaşlarına hem de kendisine antrenmanlarda çok yardımcı olduğunu vurgulayan Mancini; bu deneyime sahip 2-3 oyuncuya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Mancini; bu yıl için Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerini üst tura geçmek olarak belirlerken, "Bunu başarabilirsek harika bir işe imza atmış oluruz" ifadelerini kullandı.

Roberto Mancini, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ağırladığı İtalyan gazetecilere verdiği röportajında ise Türkiye'de büyük saygı gördüğünü söyledi.

Galatasaray'ın teklifini büyük bir heyecan ve istekle kabul ettiğini belirten Mancini, yardımcılarıyla birlikte Florya'da sakin bir yaşam sürdüklerini ve bundan memnun olduklarını dile getirdi.